Eds Šīrans stāsta par savām attiecībām ar Eltonu Džonu

tautaruna.lv 5.novembris 2021, 17:00
 
Scanpicx
Pagājušajā nedēļā 30 gadus vecais dziedātājs paziņoja, ka viņam ir pozitīvs COVID-19 tests, un viņam būs jāatceļ sava jaunā albuma atklāšana. Ceturtdien virtuāli uzstājoties Apple Music tiešraides pasākumā “First Listen”, zvaigzne stāstīja par savām attiecībām ar Eltonu Džonu.

"Es domāju, ka cilvēki nospriež, ka es pārspīlēju un meloju, kad saku, ka viņš man zvana katru dienu," raidījuma vadītājai Zanei Lovai sacīja Šīrans. "Viņš man zvana katru rītu. Pat ja saruna ilgst apmēram 10 sekundes, viņš zvana katru rītu."

Aprakstot mūzikas leģendu kā "ļoti gādīgu cilvēku", dzied,atajs stāsta, ka tas aizsākās, kad martā nomira viņa draugs un mentors Mihaels Gudinskis.

"Kad Maikls nomira, viņš man piezvanīja nākamajā dienā, lai pārbaudītu, kā man klājas, un man tiešām nebija labi," viņš teica. "Un tad tieši no tā brīža viņš burtiski man zvana katru dienu."

Šīrans piebilda, ka rīta tērzēšanā piedalās arī viņa 14 mēnešus vecā meita Lira.

"No rīta es baroju Liru ar putru, man zvana Eltons un tad Lira, sasveicinās ar Eltonu," viņš teica. "Tā vienkārši ir kļuvusi par ikdienu, un manā dzīvē nav daudz tādu cilvēku, un es viņu ļoti, ļoti novērtēju."

"Esmu labi atpūties, lietojis daudz C vitamīna, cinka un D vitamīna un tagad es jūtos daudz labāk," viņš teica.

Edvards Kristofers "Eds" Šīrans (angļu: Edward Christopher "Ed" Sheeran; dzimis 1991. gada 17. februārī) ir angļu mūziķis un dziesmu autors.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:38

Jaunākās diskusijas