Circene kritizē Pavļutu: No viņa atvainošanās nekāda labuma nav

tautaruna.lv 5.novembris 2021, 9:20
 
Lauris Aizupietis/F64
Bijusī veselības ministre Ingrīda Circene, komentējot situāciju ar Covid-19 Latvijā, par tagadējo veselības ministru Danielu Pavļutu teic - viņš ar savām darbībām izaicināja visu mediķu sabiedrību, vēstīts Gitas Vīksnes, Edgara Orlova materiālā "Pavļuta laiks ir beidzies?" izdevumā "Privātā Dzīve".
Kā uzskata Circene, pēdējais piliens bija par mediķu mobilizāciju un kriminālatbildību atteikšanās gadījumā. Viņa pauž, ka ārsti, kuri var strādāt, to dara jau tagad, turklāt līdz absolūtam pārgurumam un izdegšanai.

Lielu lomu nospēlēja arī tas, ka mediķiem netika palielināta alga, kā tas bija solīts, un Circene uzskata, ka tā ir veselības ministra atbildība.

"Kādreizējais veselības ministrs Ivars Eglītis šādā situācijā atkāpās, jo godīgi atzina - nevaru vairs uzņemties atbildību par veselības aprūpes nozari. Ja Pavļuts uzskatīja, ka obligātā vakcinācija ir vajadzīga, viņš varēja teikt: "Jautājums ir kritisks, tādēļ vai nu mēs darām tā, vai atkāpjos!" Tagad no viņa atvainošanās nevienam nekāda labuma nav," uzskata Circene.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:16

Jaunākās diskusijas