Karaliene Elizabete sēžas pie auto "Jaguar" stūres

tautaruna.lv 5.novembris 2021, 19:15
 
Scanpicx
95 gadus vecā karaliene pirmdien tika pamanīta pie sava zaļā Jaguāra stūres Vindzoras pils īpašumā. Viņa bija uzlikusi saulesbrilles un lakatu un brauca pa laukumu.

Pēc nakšņošanas slimnīcā 20. oktobrī Bekingemas pils piektdien apstiprināja, ka ārsti ieteikuši karalienei, ka viņai jāturpina atpūsties vismaz nākamās divas nedēļas. Šajā laikā viņa turpināja pildīt nesarežģītus pienākumus, tostarp pagājušajā nedēļā piedalījusies videozvanā, kurš veltīts dzejas pasākumam, kurā viņa izskatījās dzīvespriecīga un pat izteica dažus jokus.

Tiek ziņots, ka karalienei rekomendēts pārvietoties ar spieķi, ka arī ārsts ieteicis ​​atteikties no zirgu izjādes un martini.

Apvienotās Karalistes premjerministrs Boriss Džonsons sestdien Romā runāja ar Channel 4 News, norādot: "Es runāju ar Viņas Majestāti, un viņa ir ļoti labā formā," ziņo Reuters un The Guardian. "Viņai vienkārši ir jāievēro savu ārstu ieteikumi un jāatpūšas, un es domāju, ka tas ir galvenais. Es domāju, ka visa valsts novēl viņai labu."

people.com

Kamēr karaliene izbaudīja braucienu ar automašīnu, karaliskās ģimenes locekļi - princis Čārlzs, Kornvolas hercogiene Kamilla, princis Viljams un Keita Midltone - pirmdien pulcējās Skotijā, COP26 Apvienoto Nāciju Organizācijas Klimata pārmaiņu konferencē. Pils pagājušajā nedēļā paziņoja, ka karaliene nepiedalīsies konferencē, kā plānots, ievērojot ieteikumu atpūsties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:54

Jaunākās diskusijas