Lūgums palīdzēt: Biedrībai, kura nesavtīgi glābj dzīvniekus, nepieciešams mūsu atbalsts

Portāls nra.lv 24.novembris 2017, 21:53
 
facebook.com/ Zanda Bērziņa Radziņa
Ne reizi vien sociālajos tīklos tiek lūgts palīdzēt nelaimē nonākušiem dzīvniekiem. Šoreiz ir pienācis tas brīdis, kad palīdzība nepieciešama biedrībai, kuras pārstāvji nesavtīgi rūpējas par mīluļiem, kuriem dzīvē, iespējams, nav paveicies.
"Ir cilvēki, kuriem vienalga, ir cilvēki, kuri cenšas palīdzēt, ir cilvēki, kuri nesavtīgi glābj, un ir tādi, kas tiem citiem sagādā rūpes. Andra "Ar sirdi delnā" nesavtīgi glābj. Viņa, viņas dzīves draugs un kinologs Ivo Svenne, Andras dēls, kurš viena vecuma ar manu meitu, šobrīd aprūpē 70 dzīvniekus. 70 dzīvnieki dienā apēd 70 eiro, viņi mēdz slimot, atbildība prasa - viņiem visiem jābūt vakcinētiem, čipētiem, lielajiem - arī kastrētiem. Andra to visu pilda, jo viņas izpratne par atbildību ir ļoti augsta. Viņai ir stingrākie adopcijas noteikumi , un viņai ir suņi un kaķi, kuri mūžu mūžos būs viņas. Nepārtraukt ir cilvēki, kuri ar savu bezatbildību sagādā raizes. Biedrībai šovasar bija jāpaplašinās, jāveic remontu darbi, Ugālē nonāca daudzi slimie. Ir tā, ka, skatoties uz kārtējo elektrības rēķinu vai kādu citu - gribas kā vilkam gaudot mēnesim. Pats trakākais - ir pavisam noplīsis vienīgais auto. Tas nozīmē, ka, lai kādu aizvestu pie ārsta, ir jālūdz draugu palīdzība, akūtos gadījumos jāsauc taksometrs, kas ir nenormāli dārgi. Nav iespēja atvest tuvējā saimniecībā sarunāto lēto, bet veselīgo barību," sociālajā tīklā facebook raksta Zanda Bērziņa Radziņa.

Šobrīd biedrībai nepieciešami arī līdzekļi, lai samaksātu par elektrību un tā netiktu atslēgta, kā arī auto, kas nenoplīstu jau pirmajos divos braucienos. Kopā tiem nepieciešami ap 2800 eiro. Ikviens, kurš spēj, lūgts palīdzēt.

Bankas rekvizīti:
Swedbank AS
konta Nr. LV56HABA0551040032558
SWIFT kods: HABALV22
PayPal konts ziedojumiem: arsirdi@inbox.lv
Biedrības reģistrācijas Nr. 40008230734

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas