PALĪDZI! Avārijā smagi cietusī jauniete meklē darbu

Portāls nra.lv 24.novembris 2017, 9:22
 
Scanpix
2015.gada 22.marta nakts 18 gadus jaunajai Elvīrai bija liktenīga - viņa bija viena no pasažierēm jauniešu pārpildītajā automašīnā, kas smagi avarēja. Tiesa, viņai nosacīti paveicās - meitene izdzīvoja, taču ieguva smagu traumu - lauztu mugurkaulu un mugurkaula smadzeņu bojājumu. Šobrīd jauniete vēlas atrast darbu.

"Šobrīd Elvīra ir ratiņkrēslā, uzturas Sociālās aprūpes centrā „Tērvete”. Neskatoties uz šā brīža stāvokli, Elvīra ir pozitīva, komunikabla, motivēta strādāt un pilnvērtīgi dzīvot. Ir iegūta konditores profesija un neliela darba pieredze pirms traģiskās avārijas.


Diemžēl dzīve Elvīru nav saudzējusi, kopš bērnības viņa ir bijusi ļoti patstāvīga un paļāvusies uz saviem spēkiem. Elvīra grib veidot savu dzīvi pati un nevēlas būt par nastu un gaidīt katru mēnesi pabalstu no valsts. Jaunajai sievietei ir vajadzīgs darbs un piederības sajūta, ka esi kādam vajadzīgs un noderīgs.


Elvīras spēks ir rokās un gribā darboties, tāpēc jauniete ļoti vēlas strādāt. Visvairāk viņa vēlas būt konditore, bet ir gatava darīt citus darbus, kas viņai būtu pa spēkam. Palīdzēsim atrast vai piedāvāt darbu 21 gadīgajai Elvīrai. Vēlamā darbavieta: Saldus, Jelgava, Rīga, Tērvete, bet, iespējams izskatīt arī citas vietas," teikts sociālā tīkla "Facebook" ierakstā.

Cilvēki, kuri velas palīdzēt, tiek aicināti rakstīt Elvīrai Facebook (Elvira Vaitkevica), sazinoties ar Ziedot.lv (ziedot@ziedot.lv).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas