Jaunais tēvs slepus nomaina meitas vārdu, sievai to nepasakot

tautaruna.lv 28.marts, 16:30
 
pexels.com
Kādu jauno māmiņu pamatīgi nokaitinājis vīrs. Viņš, neko nesakot, nomainījis jaundzimušajai meitiņai vārdu, vēsta "The Sun".

Sieviete medijiem atklājusi, ka vēl pirms trešās atvases nākšanas pasaulē abi ar vīru vienojušies, ka meitiņu sauks par Emelīnu.

Viņa skaidro, ka sākotnēji bija izveidojuši veselu sarakstu ar meiteņu vārdiem. Divi no abu favorītiem bija vārds Emelīna un Džordžīna. Tomēr beigu beigās viņi novienojās, ka meitu sauks par Emelīnu.

"Man vīrs nebija minējis, cik ļoti viņam patīk vārds Džordžīna. Viņš teica, ka viņam patīk visi sarakstā esošie vārdi un ka es varu izvēlēties. To es arī izdarīju. Emelīna," saka meitiņas mamma.

Liels bija viņas pārsteigums, kad pēc dzemdībām saņēma apsveikumus no pārējās ģimenes. Visos apsveikumos ģimenes locekļi viņu sveica ar Džordžīnas laišanu pasaulē.

Viņa bija pārsteigta, ka ikviens ģimenes loceklis piemin vārdu Džordžīna, jo vēl nebija nevienam teikusi, kāds būs meitiņas vārds. Jaunā māmiņa par notiekošo bija ļoti dusmīga.

"Viņš mazliet pūcīgs man teica, ka nespēja iedomāties, ka viņu varētu saukt Emelīna. Džordžīna ir daudz piemērotāks vārds," tā vīrs esot teicis sievai.

Vīrs vairākkārt atvainojās sievai, ka aizmuguriski nosaucis meitu citā vārdā. Viņš minēja, ka sieva ir izdarījusi pārāk lielu spiedienu uz viņu un tāpēc viņš sākotnēji piekritis viņas piedāvātajam variantam, taču, meitai piedzimstot, viņš nespēja iedomāties, ka šāds vārds (Emelīna) piestāvētu viņa meitai. Lai arī vīrs neskaitāmas reizes sievai atvainojās, viņas dusmas nemitējās vēl ilgi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:30

Jaunākās diskusijas