Zinātnieki ir tuvu tam, lai atklātu aizkapa dzīves "noslēpumus"

tautaruna.lv 28.marts, 17:00
 
pexels.com
Aizkapa dzīve jeb dzīve pēc nāves, varētu teikt, ir liela mistērija, jo nevienam nav īsti skaidrs, kas notiek pēc tam, kad dodamies mūžībā. Dzīve pēc nāves un spoki intriģē daudzus. Zinātnieki nule nākuši klajā ar jaunu paziņojumu - šobrīd aktīvi tiek pētīts tas, kas notiek, kad cilvēks nomirst, ziņo "Daily Star".

2023. gadā zinātnieki uzsāka savu izpētes darbu, tāpēc rezultāti vēl nav zināmi.

Tomēr viņi izceļ, ka pētījuma noslēgumā būs ieguvuši pietiekami daudz informācijas, lai varētu sazināties ar spokiem un "ieskatītos" viņu pasaulē.

Kā vēsta medijs, astronomi šobrīd ir pamanījuši dīvainu likumsakarību, ka patiesībā mēs esam apzinājuši un varam redzēt vien 5% procentus vielu, kas veido Visumu. Lai izzinātu Visumu, Eiropas izpētes centrs "Cern" apstiprinājis 100 miljonus britu mārciņu vērtu eksperimentu, kura laikā, izmantojot īpaši jutīgas iekārtas, tiks meklēti fantomi.

Pētījuma galvenais "spoku mednieks", profesors Andrejs Golutvins no Londonas Impērijas koledžas saka: "Pētījuma apstiprināšana iezīmē jaunu ēru slēpto daļiņu meklējumos. Tā ir unikāla iespēja [..], mums ir iespēja atklāt līdz šim neredzētas daļiņas."

Profesors Mitešs Patels piebilst: "Šīs daļiņas atrodas mums tieši zem deguna, taču mēs nekad neesam varējuši tās redzēt, jo tās mijiedarbojas vai, pareizāk sakot, nesadarbojas. Ir pāragri teikt, vai tā patiešām ir novirze no standarta modeļa, taču iespējamās sekas ir tādas, ka šie rezultāti ir aizraujošākā lieta, ko esmu paveicis šajā jomā 20 gadu laikā."

Pirms neilga laika vēstījām, ka slavenās grupas "The Rolling Stones" ģitārista Ronija Vuda bijušās sievas māju apsēduši spoki. Spied šeit, lai uzzinātu vairāk.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:32

Jaunākās diskusijas