FOTO. "Ja vairs nevar ticēt panorāmai, kam lai vēl tic...?" Skatītājs TV dzīvajā ēterā pamana kaut ko pavisam dīvainu

tautaruna.lv 22.aprīlis, 5:00
 
pixabay.com
Kļūdīties var jebkurš, un izņēmums nav TV. Kāds vērīgs skatītājs TV raidījumā "Rīta panorāma"ir pamanījis, ka divas ģitāras savstarpēji saslēgtas ar vienu kabeli. ir skaidrs, ka elektriskās ģitāras šādā veidā neskan.

Par to rakstīts mikroblogošanas vietnē "X": "Vakarā Panorāma jums melos par notiekošo politiskajā dzīvē, bet no rīta par notiekošo muzikālajā. Es neesmu ģitārists, bet skaidri zinu, ka ar vienu kabeli saslēgt kopā 2 ģitāras - tas tā nestrādā. LTV devīze - bezjedzība ir mūsu viss!"

Komentētāji par redzēto uzjautrinās: "Bet skanēja tak ļoti smuki. Gluži kā studijas ieraksts... Pag.... bet ja nu... ja nu viņi mūs mānīja tikai izliekoties, ka dzied un spēlē, bet patiesībā tirinājās atskaņojot fonogrammu? Nu nē, es tam neticu... Ja vairs nevar ticēt panorāmai, kam lai vēl tic...?"

"Nu, nokļūdījās, gribēja savienot ģitāru ar bungām - kam negadās?!"

"Eu, šis ir episki. Varbūt tā ir kāda slēpta protesta forma, kur mūziķi, kuri ir pret fonogramu, mēģina izkliegt savu sāpi?"

"Acīgais Murbergs! Bet varēja tak arī nevienu kabeli nespraust, izskatītos ticamāk! Vai vismaz elektriskajai kabeļa otru galu izmest ārā no kadra un akustisko strinkšķināt bez kabeļa!"

"Par cik pazīstu basistu - domāju ka tas bija speciāli, kā protests, ka nedeva iespēju spēlēt dzīvajā. Es personīgi būtu atteicies no šāda šova - nu, paliek uz katra paša sirdsapziņas..."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:54

Jaunākās diskusijas