Kaimiņš atklāj, ka viņam atkal iespējams kontakts ar dēlu

tautaruna.lv 22.aprīlis, 11:30
 
Oksana Džadana/F64
Beidzamajos gados tiesas procesi Artusa Kaimiņa dzīvē ir regulāri un kopā ar cīniņu par iespēju audzināt dēlu, kas pasaulē nāca attiecībās ar aktrisi Dārtu Daneviču, periodiski ikdienā ievelk īpaši melnu svītru. Aprīļa sākumā Kaimiņš kārtējo reizi stājās tiesas priekšā, šoreiz – Kurzemes apgabaltiesā un attālināti, vēstīts Sarmītes Pujēnas, Vitas Zvaigznītes materiālā "Atkal stājas tiesas priekšā" izdevumā "Kas Jauns".

Viena no šobrīd aktuālajām tiesvedībām bijušajam Saeimas deputātam, aktierim Artusam Kaimiņam ir saistīta ar apdrošināšanas sabiedrības "Balta" strīdu par 24 148 eiro kompensāciju.

Tāpat joprojām turpinās otra lieta, kurā Kaimiņš kā SIA "Suņu būda" saimnieks apsūdzēts pēc Krimināllikuma 217. panta pirmās daļas par grāmatvedības dokumentu viltošanu.

Tiesas sēde ilga divas stundas, un 52 minūtes no tās aizņēma Kaimiņa iepriekš sagatavotā uzstāšanās. Tiesas sēde norisinājās video tiešsaistes režīmā, un gan prokurors Juris Ločmelis, gan advokāts Dmitrijs Skačkovs, gan pats Artuss Kaimiņš tajā piedalījās, fiziski neatrodoties zālē.

Lai gūtu labāku priekšstatu par apsūdzētā personību, tiesa arī uzdeva jautājumu, vai viņš vēlētos sniegt kādu informāciju par savu privāto dzīvi - nodarbošanos, ģimenes, veselības stāvokli -, kas raisīja Kaimiņa pretestību: “Es atrodos attālināti no sava aizstāvja... Šo procesuālo darbību es īsti nesaprotu. Man tagad ir žurnāla "Kas Jauns" klātbūtnē jāstāsta par savu ģimenes stāvokli?! Ziniet, sajūta ir tāda, ka es atrodos pie mikrofona pie Brīvības pieminekļa, kur es tagad stāstīšu par savu privāto dzīvi - kādi man ir ienākumi, kur es strādāju, kā es pelnu naudu, ko es ēdu, kas ir mana ģimene...”

Beigu beigās apsūdzētais piekrita “minēt tikai tik daudz”, ka “ir atjaunojusies ļoti lieliska, pilnvērtīga saskarsme ar trīsgadīgo dēlu, ar kuru pavadu ļoti daudz laika kopā un kurš dzīvo arī pie manis”. “Tas arī viss, ko es gribētu žurnālista klātbūtnē minēt par savu privāto dzīvi,” viņš pauda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:45

Jaunākās diskusijas