Madara Raabe par kāda koncerta norisi: Tik lielu necieņu pret bērniem nebijām vēl pieredzējuši

tautaruna.lv 22.aprīlis, 14:15
 
Ekrānšāviņš no Youtube
Pašmāju digitālā satura veidotāja Madara Raabe vietnē "Facebook" publicējusi savas pārdomas par nesen pieredzēto kādā koncertā.
"Piedzīvoju pēdējā laika lielāko vilšanos. Mākslas un mūzikas skolas audzēkņiem notika pavasara koncerts Siguldā. Pasākums noorganizēts ļoti jauki, gan no skolas puses, gan skolotāju un bērnu. Malači, tiešām!
Tikai.. tie skatītāji/klausītāji. Bērns nospēlē savu skaņdarbu, viņa radi pieceļas un aiziet no zāles. Un šādi atkārto padsmit ģimeņu ik pēc katra skaņdarba. Atlikušos 10 bērnus un koncerta gala priekšnesumus, kuros ir lielākā kulminācija, nu klausās labi, ja 1/4 daļa no zāles, lai gan bērni ļoti gaida uzstāšanos publikas priekšā, viņiem tas ir vesels notikums un pieredze!
Protams, saprotu - katram savi iemesli (atrunas) utt.. “Manējais nospēlēja, nodziedāja, tad te vairs nav ko darīt!”
Tik lielu necieņu pret bērniem un skolotājiem, kuri ieguldījuši milzīgu darbu, enerģiju un laiku, nebijām vēl pieredzējuši.
Tajā pat laikā bija vecāki, kuru bērni uzstājās vieni no pirmajiem un viņi noklausījās visu koncertu. Acīmredzot, citreiz nepieciešams atgādināt klausītājiem pirms koncerta sākuma par ētiku un pieklājības etiķeti," aizdomājas M. Raabe.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:06

Jaunākās diskusijas