Armands Simsons: Cik tad ilgi es varēju mānīties? Bet, godīgi sakot, vilšanās ir

tautaruna.lv 22.aprīlis, 13:30
 
Ekrānšāviņš
Vakar no šova "Balss maskā" tika izbalsota Planēta - zem šīs maskas slēpās "SuperBingo" moderators, pasākumu vadītājs Armands Simsons.

Kā ierasts, pirmdienas rītā “900 sekundes” sazinās ar izbalsoto “Balss maksā” dalībnieku, lai noskaidrotu, kādas ir sajūtas pēc atmaskošanas un cik grūti vai viegli bija noslēpt no apkārtējiem savu dalību šovā, raksta TV3.lv.

“Jau iesaistoties šovā, man riktīgi gribējās aiziet līdz galam. Zināju, ka gribu līdz finālam, gribu iemācīties dziedāt. Nezinu, ar Dievu uz pusēm, bet sanāca. Milzīgs paldies Maijai Sējānei un Gatim Zaķim, kuri mani kārtīgi dresēja. Neslēpšu, vilšanās ir, bet viss ir godīgi. Cik tad ilgi detektīvi minēs? Jau kāds otrais raidījums, kad no četriem detektīviem, trīs bija pateikuši, ka tas ir Armands," stāsta A. Simsons.

Armands neslēpj, ka viņa pavedieni runāja paši par sevi: “Cik tad ilgi es varēju mānīties un tās pēdas slēpt. Skaidris, ka es biju uzlikts uz paplātes. No pirmā raidījumā ar saviem pavedieniem - ar skaitli 75, kas “SuperBingo” bumbiņas. Un tās bumbiņas un bumbas visu laiku riņķoja. Un četras rozes un vēl viena roze, ģimene. Man jau likās, ka mani diezgan ātri izsvilps ārā. Bet es turējos godam.

Manuprāt, es esmu izsvilpts, izbalsot ārā kā piektais un pusfinālā šobrīd ir četras maskas. Man tādas aizdomas, ka es esmu vienīgais ne dziedātājs, kuru palūdza iziet ārā.”

Kas nav slēpušies zem maskas, grūti nojaust, cik viegli vai grūti bija noslēpt no apkārtējiem savu dalību šovā.

Armands nenoliedz un saka, ka bija ļoti grūti. “Mēle trinās atzīties, bet visu laiku vajadzēja mēli turēt aiz zobiem."

Tāpat bija grūti noslēpt no “SuperBingo” komandas, kura Armandu zina jau 14 gadus. Viņš vēlreiz apliecina, ka bija ļoti, ļoti grūti noslēpt.

Bija arī smieklīgi atgadījumi, piemēram, kad Armandam bija jāatnes pavediens un viņš atnesa saliktu lego mašīnu un divas Bārbijas, un tad abas mazās meitiņas - Odrija un Heidija -, skatoties televizoru, to redzēja un atpazina savu mašīnu un Barbiju lelles. Armanda sieva Iveta zināja par viņa dalību šovā, un šajā situācijā viņi abi kopīgi izkļuva no neveiklās situācijas.

Armands neslēpj, ka pēdējās dienas visi rakstīja un par 99% teica, ka viņš ir Planēta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:19

Jaunākās diskusijas