Garnadzis nekaunīgi "aptīra" savu bijušo darba vietu

Portāls nra.lv 10.maijs 2017, 22:40
 
facebook/ Valsts policija
7. maija naktī kādā Salaspils pārtikas veikalā nostrādāja signalizācija. Veikalā ieradušies apsargi konstatēja, ka ir notikusi ielaušanās. Veikalam bija sabojāta siena un izsists stikls, kā arī no kases aparāta pazuduši vairāki tūkstoši eiro. Tobrīd ļaundari jau bija aizbēguši, vēsta Valsts policija.

Informācija par notikušo tika nodota Valsts policijai. Salaspils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas policisti noskaidroja, ka šo noziegumu, iespējams, izdarījis 1995. gadā dzimis vīrietis, kurš iepriekš šajā veikalā strādājis un bijis atstādināts no darba. Arī tolaik, kad jaunais vīrietis strādāja šajā tirdzniecības vietā, darbinieki bija ievērojuši naudas zudumus.

Noskaidrojot jaunā vīrieša atrašanās vietu, policisti vakar, 9. maijā, viņu aizturēja. Pārmeklēšanas laikā pie viņa tika atrasti aptuveni 2000 eiro. Vēlāk izrādījās, ka šī nauda, visticamāk, ir zagta no jau minētā veikala. Vīrietis atzina savu vainu izdarītajā noziegumā. Vēlāk atklājās, ka pārējo zagto naudu - 300 eiro, viņš bija ieskaitījis kontā savai sirdsdraudzenei, kura vēl nebija paspējusi naudu izņemt un iztērēt.

Jāpiemin, ka minētais vīrietis jau iepriekš bija izsludināts meklēšanā par Balvu apvidū izdarītu zādzību. Tāpat Salaspils iecirkņa policisti izmeklēšanas laikā atklāja vēl divas zādzību epizodes, ar kurām, iespējams, saistīts šis vīrietis. Abos gadījumos sievietēm no somiņām tikusi nozagta nauda.

Aizdomās turētajam vīrietim ir piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:58

Jaunākās diskusijas