TĪMEKLĪ: Soctīklu "eksperti" vērtē Latvijas sniegumu "Eirovīzijā"

Portāls nra.lv 10.maijs 2017, 9:54
 
SCANPIX
Vakar, neilgi pirms pusnakts, uz lielās "Eirovīzijas" skatuves kāpa latviešu grupa "Triana Park". Kamēr bukmeikeri jau pirms vairākām dienām sprieda, ka mūsu valsts pārstāvjiem ir reālas izredzes iekļūt finālā, tikmēr "Eirovīzijas" skatītāji un balsotāji lēma savādāk- "Triana park" paliek ārpus fināla. Savs spriedums un pieņēmums par latviešu mūziķu startu starptautiskajā izpildītāju konkursā ir arī soctīklu "ekspertiem".

Pirmajā šī gada "Eirovīzijas" pusfinālā "Triana park" ar dziesmu "Line" uzstājās kā pēdējie. "Eirovīzijas" finālā, kas notiks 13. maijā iekļuva Moldovas, Azerbaidžānas, Grieķijas, Zviedrijas, Portugāles, Polijas, Armēnijas, Austrālijas, Kipras un Beļģijas pārstavji.

Savs viedoklis par to, kāpēc šoreiz Latvijas pārstāvji neiekļuva "Eirovīzijas" finālā ir gan tā dēvētajiem "dīvāna" ekspertiem, gan Latvijā zināmiem ļaudīm. Piemēram, mūziķis Lauris Reiniks norāda, ka ir trīs iemesli, kāpēc mūsu valsts pārstāvjus neredzēsim izpildītāju konkursa finālā.

Daļa mikroblogošanas vietnes twitter lietotāju piekrīt L.Reinika teiktajam par ne pārāk labo skanējumu. Tikmēr dziedātāja Liene Šomase norādījusi, ka viņas mājās skaņa bijusi ideāla.
"Triana park" priekšnesumu klātienē Ukrainā vēroja arī producents Juris Millers, kurš neilgi pēc mūsu valsts mūziķu uzstāšanās sociālajā tīklā facebook rakstīja, ka nevienu mirkli nav bijis kauns par Latvijas mūziķu veikumu. Tiesa, viņš bijis izbrīnīts par dažu valstu iekļūšanu finālā. Arī arēnā Kijevā skatītāji Agnesei un citiem grupas mūziķiem esot uzgavilējuši kā nevienam citam izpildītājam. Savu komentāru par "Triana park" uzstāšanos sniedzis arī "Eirovīzijas" fanu kluba vadītājs Latvijā Miroslavs Kodis.
Savukārt kāds mikroblogošanas vietnes twitter lietotājs ironizējis, ka nav, ko pārdzīvot. "Atšķirībā no hokeja izlases, "Triana park" ir spēlējis pusfinālā," norādīts ierakstā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas