Ogres novadā pāra šķiršanās beidzas ar ļaunprātīgu dedzināšanu

tautaruna.lv 11.marts, 13:15
 
F64
Liesmu mutuļi vairāku desmitu metru augstumā pavisam nesen kādam Ogres novada iedzīvotājam atņēma viņa ilgi loloto hobija projektu. Tomēr vīrietis ir pārliecināts, ka ugunsgrēks nav nejaušība, bet gan atriebe viņam par māsas lēmumiem, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.
Tāpat kā seriālos, tā arī dzīvē no mīlestības līdz naidam un atriebei ir tikai viens solis. To pierāda arī kāds konflikts Tomes pusē. Tur šķiršanās no mīļotā vīrieša pārrauga kaimiņu konfliktā un ļaunprātīgas dedzināšanas epizodē - tā uzskata cietušie.

“Nodega saimniecības ēka, kurā atradās neliela galdniecība. Visticamāk, tā ir ļaunprātīga dedzināšana. Māsa decembra sākumā izšķīrās no sava dzīvesbiedra. Atskrēja raudādama un teica, ka ir fiziski iespaidota. Kopš tā brīža saņemts ļoti daudz draudu. Ir uzsākts kriminālprocess par miesas bojājumu nodarīšanu. Viņai draudēja, ka nodedzinās to šķūni,” stāsta nodegušā īpašuma saimnieks.

Aptuveni 40 gadus vecais vīrietis esot bijis vardarbīgs vairākus gadus. Pēc šķiršanās sieviete tiesai lūgusi piemērot aizliegumu tuvoties, kas ir stājies spēkā. Tomēr saspīlējumu rada tas, ka pārim ir kopīgs trīs gadus vecs bērns, par kuru vīrietis grib iegūt aizbildniecību. Tā kā tas viņam neizdodas, pēc nodegušā īpašuma saimnieka domām, viņš ķeras pie iebiedēšanas: “Pierādīts nav, bet viss par to liecina - draudi, ekspertīzē konstatēts, ka viss bija apliets ar dīzeļdegvielu.”

Iespējamais dedzinātājs jau vairākas reizes esot nonācis policijas redzeslokā gan par zādzībām, gan citiem pārkāpumiem. Kaut arī var likties, ka galdniecības šķūņa nodedzināšana ir pietiekama atriebe, tā tomēr nav vienīgā būve konkrētā saimnieka īpašumā, kas pēkšņi aizdegusies: “Māte bija aizgājusi uz komposta kaudzi un dzirdēja paukšķi, tā kā sprādzienu. Izskrēju ārā, māte jau bļāva, ka atkal uguns. Nebiju vēl nolicis malā dārza šļūteni, ko pievienoju sūknim. Zvanīju ugunsdzēsējiem. Pats jau veiksmīgi biju liesmu lokalizējis.”

Lai noskaidrotu, vai patiešām pie abām dedzināšanas epizodēm ir vainīgs atriebīgs bijušais draugs, likumsargi ir uzsākuši izmeklēšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas