Policija: Pazudušā Krišjāņa meklēšana notiek nepārtraukti

Portāls nra.lv 22.decembris 2017, 15:59
 
Valsts policija
Kopš aizvadītās nedēļas nogales mediji aktīvi ziņo par pazudušā Krišjāņa Zvejnieka meklēšanu. Valsts policija informē, ka vīrieša meklēšanas pasākumi tiekot rīkoti nepārtraukti.
Jau iepriekš ziņojām, ka policija meklē 1990.gadā dzimušo Krišjāni Zvejnieku, kurš šī gada 15.decembrī ap plkst.7.00 izgāja no savas dzīvesvietas Jaunmārupē un līdz šim brīdim nav atgriezies. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vīrietis pēdējo reizi redzēts Rīgas centra rajonā, izklaides vietā "Ezītis miglā" Jaunielā 35.

K. Zvejnieka meklēšanas pasākumi tiek rīkoti nepārtraukti. Vīrieša meklēšana norit sadarbībā ar Rīgas pašvaldības policiju, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu un Ostas policiju. Vakar, 21. decembrī, K. Zvejnieka meklēšanā tika iesaistīti arī brīvprātīgie. Tiek pārmeklētas teritorijas, kur vīrietis pazušanas dienā varēja atrasties un kur būtu varējis doties.

Pazīmes: augums ap 185 cm, vidējas miesas būves, īsi pelēkas krāsas mati, zodā bedrīte.

Bija ģērbies tumši zilā uzvalkā, zilas krāsas kreklā un melnā virsjakā, kājās - kurpes brūnā krāsā.

Aicinām aplūkot vīrieša fotogrāfiju un, ja jūsu rīcībā ir jebkāda izmeklēšanā noderīga informācija, zvanīt pa tālruņa numuru 110.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:01

Jaunākās diskusijas