FOTO: Atsaucies, ja esi šo mantu īpašnieks

Portāls nra.lv 3.augusts 2017, 10:51
 
Valsts policija
Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldē pēdējo mēnešu laikā saņemti vairāki izsaukumi uz dzīvesvietām, kurās konstatēts, ka, uzlaužot pagrabus, ir nozagtas dažādas mantas. Valsts policijas amatpersonas jūnija beigās aizturēja iespējamo vainīgo personu un atguva daļu no nozagtajām mantām. Šobrīd vīrietim ir piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas jūnija beigās Liepājā aizturēja 1988.gadā dzimušu vīrieti, pie kura atradās no Eduarda Tisē ielas pagraba nozagtās mantas - makšķerēšanas piederumi un atpūtas krēsli. Vīrietis gan sākotnēji centās bēgt uz izrādīja fizisku pretošanos, taču tika aizturēts. Vēlāk persona Valsts policijā labprātīgi nodeva pārējās zagtās mantas, kuras atradās viņa dzīvesvietā.

Pašlaik vīrietis tiek turēts aizdomās par vairākām zādzībām no daudzdzīvokļu māju pagrabiem Liepājā. Kā, piemēram, Strazdu un Priekules ielā konstatēts, ka, atlaužot pagrabus, no tiem nozagtas dažādas mantas, to vidū arī velosipēds un celtniecības instrumenti. Savukārt Baltijas ielā no kāpņu telpas nozagts velosipēds. Visas iepriekš minētās mantas ir atgūtas. Tomēr ir konstatētas vēl vairākas zādzības citviet Liepājā un ir bijis arī zādzības mēģinājums Klaipēdas ielā. Atsevišķas zagtās mantas vīrietis jau bija pārdevis taču Valsts policijai ir iedevies tās atgūt.

Valsts policija

Valsts policijai ir informācija, ka ir bijušas vēl citas zādzības, par kurām cietušie nav vērsušies pie likumsargiem. To pierāda tas, ka zagto mantu vidū tika atrasts zāģis “Skilsan” un krūmzāģis “Eagle”, taču neviens līdz šim nav pieteicies, tāpēc aicinām atsaukties attēlos redzamo mantu īpašniekus.

Vīrietim jūnija beigās tiesa piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu. Aizdomās turētais iepriekš ir vairākkārt sodīts un pagājušā gada beigās atbrīvots no ieslodzījuma. Kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Pielikumā pievienoju bildes ar mantām, kuras ir atgūtas un kuru īpašniekus lūdzam atsaukties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:02

Jaunākās diskusijas