Diviem garnadžiem bēdīgi beidzas laupīšana Juglā

Portāls nra.lv 13.jūlijs 2017, 13:57
 
Rīgas Pašvaldības policija
13.jūlijā neilgi pēc pulksten 3.00 Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Juglā, kur kādā jaunceltnē tumsas aizsegā pamanīti divi aizdomīgi vīrieši. Ziņotājs skaidroja, ka personas, iespējams, mēģina nozagt darba instrumentus un tos aiznest uz netālu esošo mežu.

Policisti devās uz norādīto meža teritoriju, kur abi aizdomīgie kungi redzēti pēdējo reizi ar līdzpaņemtām mantām. Apsekošanas laikā saņemta informācija no aculiecinieka, ka abi vīrieši atgriezušiem būvlaukumā. Policisti nekavējoties devās uz jaunceltni.

Pie tās likumsargus sagaidīja izsaucējs, kurš pastāstīja, ka vīrieši pirms brīža iegājuši ēkā. Policisti pamanīja, ka celtniecības žogam viens no posmiem ir pabīdīts malā, lai varētu iekļūt slēgtajā teritorijā. Savukārt pie ēkas ieejas pamanīta instrumentu kaste, bet nedaudz tālāk maisiņš, kurā salikti dažādi instrumenti. Tieši tobrīd adresē ieradās Valsts policijas darbinieki un kopīgiem spēkiem apsekota jaunceltne. Viens no Valsts policijas darbiniekiem jaunceltnes trešajā stāvā ievēroja, ka aiz būvmateriāliem uz zemes ir nogūlušies abi meklētie vīrieši. Personas aizturētas un izvestas no būvobjekta.

Tikmēr pašvaldības policisti devās atpakaļ uz norādīto mežu, kur abi kungi iepriekš bija devušies ar mantām. Mežā atrastas sešas instrumentu kastes un urbjmašīna.

Viens no aizturētajiem ievietots Valsts policijas operatīvajā transportlīdzeklī, savukārt otrs Rīgas pašvaldības policijas automašīnas pagaidu aizturēto nodalījumā. Veicot personu datu pārbaudi, konstatēts, ka abi kungi ir izsludināti meklēšanā.

Aizturētie nogādāti Valsts policijas iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:22

Jaunākās diskusijas