Latviešu ceļojumu raidījums izsauc karstu diskusiju: "Apbrīnoju tos muļķus..."

tautaruna.lv 27.marts, 3:00
 
Pixabay
TV ekrānos šobrīd ir redzams raidījuma "Četri uz koferiem" brauciens uz Indiju. Braucienā dodas kolorīta kompānija - multimākslinieks Kašers, uzņēmēja un TV seja Katrīne Vasiļevska, mūziķis Mārcis Auziņš un aktrise, uzņēmēja Agnese Zeltiņa. Šāds ceļojuma gala mērķis nespēj atstāt vienaldzīgu - zeme un tur redzamais ir pārāk šokējošs un nesaprotams daudziem Eiropas cilvēkiem.

"Četri uz koferiem Indijā. Piedodiet, bet tērēt tādu naudu, lai paskatītos uz miskasti, bardaku un tikt apšmauktam, jo tūrists - nē, paldies! Bonusā var dabūt arī vēdergraizes. Man patīk ceļot un iepazīt pasauli, bet šī vieta galīgi neuzrunā," vietnē "X" raksta Agita, aizsākot spraigu diskusiju.

Edgars: Ja minētās trīs lietas ir vienīgais, ko spēj ieraudzīt svešā valstī, vai vispār ir jēga ceļot?

Alien: Apbrīnoju tos muļķus kas ir gatavi tērēt milzu naudu lai brauktu uz pasaules lielāko miskasti. Kāpēc?

Daina: Nez kāpēc ir parādīta Indijas netīrā puse. Mēs braucām organizētā ceļojumā, pa Indijas skaistākajām vietām. Indijas nabadzību redzējām tikai pa autobusa logu. Bija kategorisks brīdinājums uz ielas neko neēst, tāpēc šausminājos redzot, kā viņi ēd ar rokām ielas malā.

Bro: Ja uz Indiju, tad ne jau uz sūdu bedri Deli, bet uz Rishikešu vai Gokarnu, kur brauc meditēt. Tur ir skaista daba, tempļi. Indija taču ir tik liela.

Madara: Man šīs liekas visinteresantākās sērijas no visām ko esmu redzējusi Vēdergraizes var dabūt jebkur ārpus Eiropas. Vienīgais kur likās, ka iztērēja pilnīgi lieki naudu, bija tā ceremonija uz upes ar degošiem līķiem, tas bija pilnīgi garām.

Aispurs: Kamdēļ sludināt savu nezināšanu un runāt par valsti, kultūru, kas klātienē nav piedzīvota?! Indija ir izcils ceļojuma galamērķis! Krāsaina, dažāda, aizraujoša, utt. Tavs spriedums ir analogs tam, ja tev rādītu tuvplānā ziloņa ānusu un tu pēc šīs bildes spriestu par ziloni kopumā.

Luna: Ļoti līdzīgas sajūtas. Galīgi neuzrunā. Un es tur, iespējams, nomirtu badā, jo nu visi tie indiešu ēdieni: kariji-šmariji-kičarij.

Sofija: Divi draugi bija Indijā, ļoti patika. Atkarīgs kur un kādā rajonā paliec utt.

Ivukins: Indija ir ļoti forša, pie nosacījuma, ja satiec īstos un ceļo ar īstajiem cilvēkiem. Man paveicās. Vislabākie iespaidi par šo zemi. 2 nedēļas ar mugursomām pa Indijas vidieni un bez vēdergraizēm. Viens no labākajiem ceļojumiem. Bet, kā jau teicu, ir visam jāsakrīt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:19

Jaunākās diskusijas