VIDEO. Magones tēriņi pārtikai šokē

tautaruna.lv 27.marts, 5:00
 
Ekrānuzņēmums
Pie šova “Slavenības. Bez filtra” veterānes Magones Liedeskalnas ciemos ir treneris Artis. Abi dodas uz veikalu, lai pavērotu, kādus produktus Magone izvēlas. Diemžēl ieradumiem ir liels spēks un Magones acis zib ne tikai uz kūkām, bet arī bulciņām, šokolādi, saldējumu.

Magone kopā ar treneri Arti ierodas pārtikas preču veikalā, lai iegādātos produktus veselām divām nedēļām. Piedāvājums plašs, bet saprašana par to, kas ir veselīgs un ķermenim vērtīgs - maza. Sieviete atklāj, ka šodien viņai jāiekļaujas 200 eiro budžetā, taču mēnesī šī summa viņas un bērnu ēdiena vajadzībām sastāda ne vairāk un ne mazāk kā 600 eiro.

“Skatoties uz veikala cenām, es nemaz nesaprotu, kā dzīvo cilvēki, kuriem ienākumi mēnesī ir vien pāris simti! Inflācija iedzīs bedrē lielu daļu nācijas, nemaz nerunājot par veciem cilvēkiem. Cenas tikai aug un aug!” sašutusi ir Magone.

Viņa neslēpj, ka viens no viņas neveselīgo ēšanas paradumu iemesliem ir fakts, ka tuvākajā veikalā nav atrodamu veselīgu produktu: “No manām mājām pats tuvākais veikals ir nedaudz vairāk kā 2 km attālumā. Tajā ir ogļhidrāti, cukuri, manas mīļās kūciņas. Bet nav, piemēram, spinātu vai svaigas zivs. Līdz ar to, ēd, kas ir!”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:42

Jaunākās diskusijas