Kimas Kardašjanas joks par Keitu Midltoni izpelnās sabiedrībās nopēlumu

tautaruna.lv 23.marts, 17:30
 
depositphotos.com
Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana izpelnījusies fanu kritiku pēc tam, kad publiski pasmējās par Keitu Midltoni, vēsta "Daily Star". 

Pavisam nesen pasaule teju vai juka prātā domājot par to, kas noticis ar Keitu Midltoni. Pēc vēdera operācijas, kas tika veikta janvārī, viņa vairs netika publiski manīta. Tas radīja daudz dažādu baumu un spekulāciju, kas ir noticis ar Velsas princesi. Gaisotni vēl saspringtāku padarīja fakts, kad Keita publicēja fotogrāfiju, kura bija pamatīgi rediģēta. Daudzi bija satraukti par to, ka veiktā operācija nebija veiksmīga un ar Keitu ir noticis kaut kas slikts. Tomēr baumas pierima, kad Keita ar vīru 16. martā tika manīti publiski. "Keita bija iepirkties kopā ar Viljamu, un viņa izskatījās laimīga un labi," medijiem sacīja kāds aculiecinieks.

Šo notikumu vēlējās komentēt arī realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana.

Kima savā sociālā medija "Instagram" kontā ievietoja vairākas fotogrāfijas, pozējot dažādās vietās. Bildes tika parakstītas ar pavisam īsu aprakstu - "Ceļā, lai atrastu Keitu."

Šāds itkā pavisam nevainīgs joks sacēla pamatīgu vētru komentāru sadaļā. Fani nosodīja Kimas joku par Keitu Midltoni.

Fani komentēja:

"Izsmiet sievieti, kurai ir medicīniskas problēmas, ir tik zemiski."

"Ņemot vērā, ka vairākus mēnešus pavadījāt slepus Parīzē, es būtu domājis, ka sapratīsiet nepieciešamību izveseļoties prom no visas pasaules uzmanības."

"Jauki Kima, jauki. Kā sieviete, kas ir pastāvīgs preses “upuris”, esmu pārliecināts, ka jūs labprātāk paturētu savas personīgās dzīves aspektus privātus. Domāju, ka jūs būsiet empātiskāka."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

23.marts

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:22

Jaunākās diskusijas