Vīrietis, kurš par ceturtdaļmiljonu iegādājas prinča Harija valkātas apakšbikses, apdrošinājis tās par neticamu summu

tautaruna.lv 23.marts, 19:30
 
depositphotos.com
Vai jūs būtu gatavi maksāt par kādas slavenības valkātu apakšveļu ceturtdaļmiljonu ASV dolāru? Vīrietis vārdā Dino Palmiotto, stripīzklubu īpašnieks, par šādu summu iegādājies reiz prinča Harija valkātos bokseršortus, vēsta "The Sun".

Dino Palmiotto izsoles laikā no sievietes vārdā Kerija Rojalas šomēnes iegādājās prinča Harija valkātu apakšveļu.

Kerijas īpašumā Harija bokseršorti bija vairāk nekā 10 gadus līdz viņa nolēma tos izsolīt. Par prinča valkāto apakšveļu sieviete saņēma 250 000 ASV dolārus.

Viņai šādu dārgumu izdevās iegūt kādas ballītes laikā, kura norisinājās 2012. gadā Lasvegasā.

Kerija kopā ar Hariju spēlēja biljardu uz izģērbšanos un kā noprotams Harijs ir paspēlējis savas apakšbikses.

Jaunais apakšbikšu īpašnieks nolēmis tās apdrošināt par vienu miljonu ASV dolāru. “Es iztērēju daudz naudas par šīm apakšbiksēm, taču tās ir tā vērtas. Tās nav mazgātas, tās ir sākotnējā stāvoklī no 2012. gada. Tie ir īstie kroņa dārgakmeņi, un cilvēki ar prieku nāk šeit un tos aplūko," saka Dino.

Harija apakšbikses var aplūkot kādā no Dino piederošajiem klubiem. Tā kā apakšbikses pieejamas apskatei ikvienam, Dino ir nobažījies par to drošību. "Es ļoti baidos, ka kāds ielauzīsies klubā un mēģinās tās nozagt."

Viņš ir ne tikai apdrošinājis apakšbikses, bet pat pastiprinājis drošību savā klubā, izvietojot vairākas video novērošanas kameras. "Es to uztveru ļoti, ļoti nopietni. Harij, tavas apakšbikses ir drošībā," smej Dino.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:42

Jaunākās diskusijas