"TikTok" izaicinājuma dēļ bojā iet 11 gadus vecs zēns

tautaruna.lv 23.marts, 2:30
 
pexels.com
Lielbritānijā noticis traģisks nelaimes gadījums. "TikTok" izaicinājuma dēļ dzīvību zaudējis 11 gadus vecs zēns, vēstīts "The Sun".

11 gadus vecais Tomijs Lī pagājušajā piektdienā, 8. martā, ciemojās pie drauga un plānoja pie viņa palikt pa nakti.

No rīta zēnu nebija iespējams pamodināt.

Nekavējoties tika izsaukti mediķi un zēns tika nogādāts slimnīcā. Diemžēl mediķiem neizdevās izglābt mazo zēnu un viņš devās mūžībā.

Kas notika naktī uz sestdienu un kāpēc zēns devās mūžībā? Kā atklāja viņa draugs, iespējams, nāves cēlonis ir saistāms ar kādu sociālā medija "TikTok" izaicinājumu. Tomija draugs apgalvoja, ka zēns ir ieelpojis toksiskas vielas un tās, iespējams, viņu nonāvēja.

Policija ir paziņojusi, ka traģēdija tiek uzskatīta par neizskaidrojamu, un tas, vai Tomijs Lī bija ieelpojis toksiskas vielas, bija viens no izmeklēšanas virzieniem.

Zēna vecmāmiņa Tīna Bērnsa norādīja, ka viņas mazdēls, kad nomira, piedalījās bīstamā "TikTok" izaicinājumā. "Tomijam Lī nekavējoties apstājās sirds, un viņš tieši tad nomira. Slimnīcā darīja visu, lai mēģinātu viņu atgriezt pie dzīvības, taču nekas nenostādāja. Viņš bija prom."

Zēna mamma Šeri mudina citus vecākus rūpīgāk pieskatīt savus bērnus, ko tie dara sociālajos medijos un kādu saturu patērē: "Tas manam dēlam maksāja dzīvību, jo viņš mēģināja darīt kaut ko, ko dara citi bērni. Lūdzu, runājiet ar saviem bērniem par sekām."

Medijiem netiek plašāk atklāts, kāds tieši izaicinājums laupīja jaunā zēna dzīvību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

23.marts

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:19

Jaunākās diskusijas