Sedokova godīgi atzīstas, kas notiek viņas laulībā ar Jāni Timmu

tautaruna.lv 22.decembris 2023, 4:00
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova jau vairāk nekā trīs gadus ir precējusies ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu. Pāris pandēmijas laikā piedzīvoja grūtu periodu, taču arī šobrīd attiecībās ir sarežģījumi.

“Viņš nevar iedomāties dzīvi bez darba, es nevaru iedomāties dzīvi bez darba. Mēs viens otru žņaudzām ar savu mīlestību,” stāstīja Anna Sedokova.

Māksliniece jokoja, ka sirdī viņa ir musulmane, jo vīrietis viņai ir Visuma centrs, un bez viņa viņai neviens nav vajadzīgs, arī draugi. "Mēs par to runājām daudzas reizes. Kāpēc tā notika, ka man vairs nebija neviena, neviena drauga? Tas nav normāli. Un viņam vairs nebija neviena drauga. Kaut kā sanāca, ka mums vairs nebija citas pasaules, izņemot vienam otru,” dalījās dziedātāja.

Anna cenšas nostādīt ģimeni pirmajā vietā. Viņa vairākas reizes atteicās filmēties realitātes šovā “Zvaigznes Āfrikā”, lai būtu kopā ar vīru un bērniem, raksta TheVoiceMag.

“Es nevarēju aizlidot, jo man bija jāatbalsta vīrs. Es domāju, ka mēs viens otru nedaudz apēdām,” jokoja zvaigzne.

Dažkārt tik cieša saikne izraisa konfliktus. “Kad viņš mēģina mazliet apspiest manu brīvību, dažreiz es to daru vēl spēcīgāk, un starp mums vienkārši sākas viesuļvētra. Jānis ir sakravājis mantas piecas reizes. Un es gribēju aiziet, bet nevaru atstāt bērnu,” atklāja dziedātāja.

Tagad pāris dzīvo dažādās valstīs un Anna neslēpj, ka viņu attiecībās ne viss norit gludi. Dziedātāja nezina, vai viņiem izdosies atrisināt savas problēmas, vai arī viss nonāks līdz šķiršanās brīdim.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:02

Jaunākās diskusijas