Jaunākā informācija par skandālu Judžu ģimenē. Situāciju komentē mediatore

tautaruna.lv 22.decembris 2023, 3:00
 
F64
Pirms nedēļas sociālos tīklus pāršalca skaļa un plaši apspriesta, kādas sabiedrībā zināmas ģimenes publiska skaidrošanās. Labi atpazīstamās latviešu rokgrupas Dzelzs Vilks bundzinieka Mārča Judža bijusī sieva un bērnu māte Rūta Judze portālā Facebook publiskoja ļoti detalizētu un skarbu aprakstu par savām attiecībām ar bijušo vīru.

Pēc sievietes vārdiem slavenais bundzinieks viņu morāli pazemojis un atsevišķos gadījumos pat fiziski aizskaris. Pēc pašas vārdiem sieviete nolēmusi ģimenes ikdienu niansēti publiskot, jo vairs nav varējusi notiekošo izturēt, turklāt, šobrīd bijušais vīrs ieguvis arī tiesības uz bērniem un, izmantojot atvases manipulācijā ar bijušo. Šis ieraksts izpelnījies milzīgu sabiedrības uzmanību, komentētāju simti pauž viedokli, savukārt, pats mūziķis Mārcis Judzis apgalvo, ka bijusī visu ir safabricējusi. Situācija aizgājusi tik tālu, ka grupa no mūziķa norobežojusies. Raidījumam “360TV Ziņneši” izdevās sazināties ar grupas solistu Juri Kaukuli, lai saprastu, kādas sajūtas šobrīd valda kolektīvā.

Mēs atbalstām Mārci, bet, tā kā nav noskaidroti visi apstākļi, līdz ar to Mārcis nespēlē grupās. Mēs jūtam sabiedrības vienpusējo nostāju.”

Pieredzējusī mediatore Inese Briķena stāsta, ka patiesību līdz galam nezina neviens, taču ir jāņem vērā, ka šādos strīdos un publiskā skandālā ir iejaukti bērni, kuriem bieži vien pat nepajautā, ko viņi vēlas, kā jūtas.

Neviens nezina patiesību. Mēs kā mediatori arī vienmēr sakām, ka tad, kad mēs zemē uzzīmējam sešinieku, tad es viņu redzu kā sešinieku, bet jūs viņu redzat kā devītnieku. Mums abiem ir taisnība, un mēs abi redzam to, ko redzam. Mēs nevaram vērtēt situāciju, nezinot būtiskus apstākļus, kādam ir jāiestājas bērna interesēs un tieši viņiem pajautāt, kā tev liekas, kas ir labāk.”

Iepriekš tika ziņots, ka grupas “Dzelzs vilks” bundzinieks Mārcis Judzis ar savu sievu Rūtu jau gadu dzīvo šķirti un šobrīd noris pēdējie procesi tiesā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas