Sandi Ozoliņu iesūdz tiesā; iesaldēts viņa īpašums Baltezerā

tautaruna.lv 22.decembris 2023, 1:00
 
F64
Leģendārajam pašmāju hokejistam Sandim Ozoliņam jau pusotru gadu notiek tiesvedība ar bijušo sievu Sandru par naudas piedziņu, kapitāldaļu reģistrēšanu un prasības nodrošinājumu, vēstīts Margaritas Koržakovas materiālā "Vai parādā bijušajai sievai?" izdevumā "Kas Jauns".
Tas nozīmē, ka, pēc Ozoliņa bijušās sievas ieskatiem, Sandim pret viņu ir parādsaistības. Vai tas tā tiešām ir, lems tiesa, taču tiesvedība ir pamatīgi ievilkusies, jo nu jau ir atliktas vairākas sēdes.

Ozoliņu laulība tika šķirta 2011. gada 17. februārī, bet tagad bijušais pāris tiesājas. Turklāt, kā liecina Zemesgrāmata, tiesa lēmusi iesaldēt Sanda Ozoliņa īpašumu - māju un zemi Baltezerā. Šis īpašums ir ieķīlāts bankā, un šogad 15. augustā tiesa īpašumam uzlikusi ķīlas tiesības Sandras Ozoliņas prasības nodrošināšanai. Tas ir prasītāja viens no savu tiesību aizsardzības veidiem uz tiesvedības laiku, lai atbildētājs nevarētu īpašumu, piemēram, atdāvināt vai pārdot citai personai.

Tas nozīmē, ka Ozoliņa Baltezera īpašums ir iesaldēts un viņš ar to nevar neko darīt līdz tiesas beigām vai nodrošinājuma atcelšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:19

Jaunākās diskusijas