Par spīti repera Eminem bagātībai, viņa meita strādā pavism vienkāršu darbu

tautaruna.lv 1.oktobris 2023, 17:00
 
EPA/Scanpix/Leta
Var šķist, ka slavenu un bagātu cilvēku atvasēm ir pavisam viegla dzīve. Viņi iegūst visu, ko vien kāro. Viņiem nav jāsatraucas par savu finansiālo stāvokli, vai pat jādomā par algota darba veikšanu. Izrādās, ka ne visu slaveno cilvēku bērni vēlas dzīvot uz bagāto vecāku rēķina. Viena no tām ir arī populārā repera Eminem meita, vēsta "The Sun".

Par spīti 260 miljonu dolāru lielajai Eminem bagātībai, viņa meita nolēmusi iet savu ceļu un strādā kādā vienkāršā salonā par skaistumkopšanas speciālisti.

Neskatoties uz tēva milzīgo bagātību, viņa vienmēr ir vēlējusies strādāt un pelnīt pati.

Alaina ir apguvusi skaistumkopšanas speciālistes profesiju, izejot četru mēnešus ilgus kursus. Viņa specializējas ādas kopšanas procedūru veikšanā, piemēram, viņa veic sejas kopšanas procedūras, ķīmiskos pīlingus un vaksāciju.

Līdzīgi kā citiem šīs profesijas pārstāvjiem, arī Alaina ikdienā strādā astoņu stundu maiņu darbu. Viņai nekādas atlaides, pateicoties slavenajam tēvam, netiek dotas. Kā tiek ziņots, tad Alaina teicami veic savu darbu un ir izcila darbā ar klientiem.

30 gadus vecā Alaina Skota, kura pavisam nesen apprecējās ar Metu Moelleru, ir Eminema un viņa bijušās sievas Kimas adoptētā meita. Alaina ir Kimas mirušās māsas Donas bioloģiskā meita. Pastāv aizdomas, ka Dona 2016. gadā nomira no heroīna pārdozēšanas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:23

Jaunākās diskusijas