VIDEO. Kavalieris Magoni nosauc par slepkavu

tautaruna.lv 1.oktobris 2023, 12:30
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Magones ārzemju pielūdzējs, izrādās, ir veģetārietis un par viņas dzīvnieku ēšanas paradumiem it nemaz nav priecīgs. Viņš neslēpj savu sašutumu par Magones gaļas ieguves veidiem viņas saimniecībā un nosauc viņu par slepkavu.

Šova “Slavenības Bez filtra” dalībniece Magone Liedeskalna šajā nedēļā sagaidīja savu ārzemju draugu no Londonas, ar ko jau kādu laiku sazinās sociālo tīklu platformā Facebook messenger. Braucot no lidostas, sieviete savam draugam uzdot jautājumu, kur ir viņa dzimtā puse, šis jautājums ārzemju viesi aizskar, jo neviļus Magone viņu nosauca par musulmani, kas viņš neesot. Viņš ir induss.

Mazliet mulsināja viņa agresīvā, aizskarošā reakcija. Ir musulmanis, nav musulmanis, kā es tik smalki varu zināt, kurā reliģijā viņš pieder. Nevajadzēja tā cepties!

Saspīlēto situāciju saasina fakts, ka viņas mīļotais ir veģetārietis un neatbalsta dzīvnieku gaļas lietošanu, kas Magones mājās ir neatņemama sastāvdaļa.

Kaut kāds ārprāts, kā es lauku meitene, visu mūžu gaļu ēdu. Un tagad viens pasaka, kā tu vari ēst un slepkavot vistas. Es esot slepkava. Sajutos briesmīgi!

Kā izvērtīsies abu kopīgais randiņš? Skaties šovā “Slavenības. Bez filtra” no pirmdienas līdz ceturtdienai 20.30 kanālā STV Pirmā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas