Miljardieris dalās ar savu veiksmes noslēpumu

tautaruna.lv 1.oktobris 2023, 11:00
 
Kaspars Krafts/F64
86 gadus vecais amerikāņu miljardieris Bils Kamings dalījies savos panākumu noslēpumos, lai citi varētu mēģināt sekot viņa pēdās, ja vēlas. "Recepti", kā no nabaga kļūt par savas biznesa impērijas īpašnieku, viņš pastāstīja intervijā laikrakstam Daily Mail.

Bils Kamings nodibināja savu uzņēmumu vairāk nekā pirms 50 gadiem. Tagadējo plašo komerciālo nekustamo īpašumu impēriju Bostonā savulaik dibināja diezgan pieticīgs jauneklis. Viņš dzīvoja vienistabas dzīvoklī kopā ar vecākiem un māsu. Lai kļūtu par miljardieri, vīrietim bija smagi jāstrādā.


Pēc Bila teiktā, viņš guvis daudz noderīgas pieredzes, kad jaunībā strādājis "daudz, daudz mazos darbos". Tas daļēji deva Bilam nepieciešamo izturību, lai kļūtu par miljardieri. "Nekas nav svarīgāks par smagu darbu, vēlmi, neatlaidību un centību," saka miljardieris.

Bils uzskata, ka pareizās rakstura īpašības nevar attīstīt, strādājot no mājām, tāpēc, lai patiešām gūtu lielus panākumus, ir jāstrādā birojā. Turklāt, tikai strādājot plecu pie pleca ar kolēģiem, no viņiem var kaut ko mācīties.

Spēju risināt problēmas, kas neizbēgami rodas, Bils uzskata par svarīgu miljardiera prasmi. Svarīgi ir arī būt aktīvam, būt līderim. "Viena no vissvarīgākajām lietām, kas jāatceras saistībā ar veiksmi, ir tas, ka jums ir jāiemāca sev un saviem kolēģiem to atpazīt, kad tā pienāk," piebilst miljardieris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas