Ralfs Eilands: Esmu pieņēmis lēmumu

tautaruna.lv 1.oktobris 2023, 8:30
 
F64
Mikrovietnē "X" mūziķis Ralfs Eilands nācis klajā ar paziņojumu.
Esmu pieņēmis lēmumu, ka manās dzimšanas dienās vairs nebūs tortes. Viss mans paziņu, draugu loks no tortes vienmēr atsakās vai lūdz "mazu gabaliņu". Man pašam tā ar nekad nav bijusi nepieciešama. Kāpēc vispār dzimšanas dienās ir tortes?

Lai arī līdz mūziķa dzimšanas dienai ir vēl laiciņš, jo tā ir 24. novembrī, kas nozīmē, ka Eilands vēl var pārdomāt vai palikt pie sava, līdzcilvēki izsakās jau tagad.

Inga: "Lai varētu viesiem netieši pateikt, ka laiks iet mājās."

Emīls: "Elementāri. Tas ir smalks konditorejas izstrādājums - saldums, kas ir nerakstīts konditorejas kronis. Ēdot saldumus, cilvēki gūst fizioloģisku labsajūtu, enerģiju."

Ilze: "Atsakoties no daudzām lietām, mēs tā varam iznīdēt sava amata meistarus. Šajā gadījumā konditorus."

Velga: "Torte no bērnības ir kaut kas tāds, ko var dabūt tikai ļoti īpašos gadījumos. Tagad torti var dabūt katru vakaru, ja kārojas. Tāpēc dzimšanas dienās jāizvēlas tas, kas sagādā prieku un liek justies īpaši."

Andris: "Sen jau var iztikt tikai ar šnabi un gurķi. Īstenībā arī gurķi nevajag.Torte nav progresīvi. Atlieka no 20. gadsimta."

Ritvars: "Varbūt torte ir mammai?"

Artūrs: "Agrāk torte bija īpašs notikums. Tagad kūkas ēd brokastīs - tāpēc arī vairs torte dzimšanas dienā nešķiet nekas īpašs."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas