Atrodoties slimnīcā, tiek apzagta seniore; viņa tur aizdomās slimnīcas personālu

tautaruna.lv 1.oktobris 2023, 9:16
 
Pixabay
Limbažniecei Mirdzai 25. jūlija naktī palicis slikti ar sirdi. Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde nogādājusi viņu Vidzemes slimnīcas Terapijas nodaļā. Seniore medicīnas iestādē aizvadījusi vairākas nedēļas, taču, atgriežoties mājās, secinājusi, ka no viņas maka pazuduši 365 eiro. Viņai radušās aizdomas par zādzību, tāpēc nekavējoties ziņojusi par notikušo slimnīcas personālam, kuri solījuši veikt iekšējo pārbaudi, taču atbildi gaida jau nedēļām, vēsta "Bez Tabu".

Mirdza atceras, ka, uzturoties medicīnas iestādē, viņas maksa un telefons bijis ievietots tā saucamajā seifa maisā, no kura izņemt mantas var tikai apmaiņā pret parakstu, atplēšot to tam paredzētā vietā. Kas mantas tur ielicis, viņa nezina, jo, ierodoties slimnīcā, vairākkārt zaudējusi samaņu. Sieviete gan atceras, ka, veselībai uzlabojoties, lūgusi no maisa izņemt viņas mobilo telefonu un to personāls arī izdarījis. Viņai radušās aizdomas, ka naudu no maka nozaguši jau ierašanās dienā, kad mantas liktas maisā, vai brīdī, kad no tā izņemts viņas telefons.

Lai iztiktu un apmaksātu rēķinus, sirmgalve bijusi spiesta aizņemties, taču regulāri sazinās ar medicīnas iestādes pārstāvi pa telefonu, lai noskaidrotu izmeklēšanas gaitu. Kādā sarunā viņai apgalvots, ka kāds darbinieks tiek turēts aizdomās, taču pēcāk kundze saņēmusi pārmetumu, kādēļ nav rakstījusi oficiālu iesniegumu. Tā nu sieviete ir neziņā - kā nepatīkamo situāciju atrisināt un vai izdosies atrast vainīgo.

Vidzemes slimnīcā raidījumam skaidro, ka šobrīd notiek izmeklēšana un aicina uz slimnīcu neņemt līdzi visus ietaupījumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas