Šārona Osbrona atklāj savu drastisko svara zaudēšanas metodi

tautaruna.lv 1.oktobris 2023, 13:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
TV personības Šārona Osborna, rokera Ozija Osborna sieva, atklājusi savu svara zaudēšanas noslēpumu. Slavenība piekopj visai drastisku metodi, vēsta "Daily Star".

Osborna podkāstā "Osbornas Podcast" atklāja, ka, lai iegūtu savu sapņu augumu jeb zaudētu lieko svaru, trīs dienas nedēļā izvairās no ēšanas.

Rokera Ozija Osborna 70 gadus vecā sieva ir nometusi vairāk nekā 12 kilogramus liekā svara, kopš viņa sāka lietot pretrunīgi vērtētās notievēšanas zāles "Ozempic".

Šis medikaments orģināli paredzēts cilvēkiem ar diabētu, taču arvien biežāk to cilvēki visā pasaulē lieto, lai zaudētu svaru.

Podkāsta laikā Šarona kopā ar bērniem Kelliju un Džeku apsprieda dažādas lietas, tai skaitā kam būtu jānotiek, lai pasaule sabruktu jeb līdzcilvēki sāktu vērsties viens pret otru.

Šāronas dēls minēja, ka kaut kas tāds varētu notikt tad, ja cilvēki būtu spiesti izlaist deviņas ēdienreizes, trīs brokastis, pusdienas un vakariņas. Šajā brīdī cilvēki ēdiena dēļ būtu gatava vērsties viens pret otru, lai tikai varētu tikt pie ēdiena.

Tieši tad Šārona minēja, ka viņa ko tādu jau piekopj un trīs dienas nedēļā neēd. "Es to daru katru nedēļu. Vismaz trīs dienas bez ēšanas."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas