Bijušais ministrs gribējis apkrāpt valsti; "Tak, vai tad visi tur nav tādi?"

tautaruna.lv 1.oktobris 2023, 17:30
 
pixabay.com
Savā ziņā sensacionāla informācija pausta mikroblogošanas vietnē "X", kur ziņots, ka kāds no bijušajiem ministriem, turklāt vairākās valdībās, vēlas saņemt pakalpojumu, nemaksājot likumā paredzīeto PVN.

Ieraksts "X": "Šis bija tik dailīgi! Zvana bijušais ministrs (vairākās valdībās) un mēģina sarunāt iegādāties preci un pakalpojumu BEZ PVN!!!! Nē, nujā, plebeji maksā PVN, "izredzētie" dzīvo uz mūsu rēķina, saņem kompensācijas, bet, tāpat par maz. Mēģināšu ka apjāt vēl vairāk!"

"Oi, iepriekšējā darbā viens deputāts ieradās uz biroju un skandalēja par to ka tika atslēgts pakalpojums par parādu 90EUR, tas ir par pusgadu nemaksāšanu. Tad vēl arī bija ministre, no tās pašas partijas, kura ar nemaksāja pa pus gadam."

Komentētājus savā ziņā šī informācija nepārsteidz: "Man ar bija līdzīgi. Kad tirgojos ar NĪ, viens vietējais šeptmanītis (kādreiz deputāts) mēģināja sev izsist personīgo labumu, sakot, ka, ja viņš teiks, tad pirkuma darījums notiks."

"Varam uzzināt varoņa vārdu? Šķiet slēpjams šis fakts varētu būt tad, ja persona joprojàm būtu ministrs, bet tagad- kāda starpība! Tautai savi varoņi ir jāzina!"

"Tak, vai tad visi tur nav tādi?"

"Pajautājiet nodokļu konsultantiem, cik bieži viņiem mūsu dzīves noteicēji prasa, kā likumīgi nemaksāt nodokļus vai maksāt iespējami maz. Jo visus pilnus jāmaksā tikai muļķiem. Būsit pārsteigti"

"Zinot ka daži eksministri mums zog telefonus “nodokļu optimizēšana” tādi ziediņi vien ir."

"Ir izredzētie, kas privātos auto kā uzņèmuma auto remontē, bet TV stāsta, ka jāsāk ar sevi un jābūt godīgām."

"Zināms un pieredzēts fakts"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas