Grūtniecei Purvciemā ikdiena izvēršas murgā mājas lifta dēļ

tautaruna.lv 1.oktobris 2023, 11:30
 
Ilustratīvs attēls / F64
Jana ir grūtniecības sestajā mēnesī un zem sirds nēsā savu septīto bērniņu. Jau piecpadsmito dienu divpadsmitstāvu namā nedarbojas lifts, kas pamatīgo apgrūtina iedzīvotāju ikdienu, vēsta "Bez Tabu".

Grūtniece pa stāvajām kāpnēm lejup nes jaunāko dēlu kopā ar ratiem. Aptuvenais nesamā svars varētu būt ap 16 kilogramiem.

"Kad ejam lejā, tad vēl jāskatās, lai mazākie nenokrīt. Arī doties augšup nav viegli. Mazākajiem bieži vien pēc dārziņa nav tik daudz spēka, lai uzietu augšā, tad man jānes gan mazulis ratos, gan arī mazākie bērni," saka Jana.

Jana sazinās ar lifta uzturēšanas uzņēmuma pārstāvi, kurš neko iepriecinošu nevar pateikt: “Konkrēti šim liftam detaļa ir…to vairs neražo. Lifts ir vecs.! Nu..lifts ir vecs. Tāda bija atbilde. To detaļu vajag individuāli pasūtīt. Kad saražos, tad atsūtīs. Vieglāk būtu visu liftu nomainīt, bet tas prasīs ilgu laiku.”

Ikviens sastaptais iedzīvotājs pauž savu sašutumu par nespēju liftu ilgstoši salabot.

Aptuveni trīs stundu laikā kopš Bez Tabu sazinājās ar ēkas apsaimniekotāja pārstāvi un uzdeva jautājumu par nesalabojamo liftu, tā darbība nekavējoties atjaunota.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas