Briedis publiski kaunina Gacho; pats no līdzcilvēkiem dabū trūkties

tautaruna.lv 16.septembris 2023, 8:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Pirms neilga laika medijos parādījās ziņa par konfliktu, kurā iesaistīts mūziķis Gatis Irbe (Gacho/Mesa) un dzejnieks Jurijs Zavorotnijs.

Valsts policija (VP) sākusi administratīvā pārkāpuma procesu saistībā ar miesas bojājumu nodarīšanu dzejniekam 5. septembrī Krišjāņa Valdemāra ielā.

J. Zavorotnijs norādīja, ka konflikts sācies tādēļ, ka viņš motociklistam izteicis aizrādījumu - stāvot ietves malā, baikeris ļoti skaļi gāzējis, ar šo troksni traucējot apkārtējos. Viņš atzinis, ka piezīmi izteicis rupjā formā. Gacho portālam tvnet.lv skaidrojis, ka "Es neļaušu nevienam rādīt sev vidējos pirkstus un saukt rupjos vārdos," saka mūziķis.

Par šo konfliktu vietnē "X" izteicies bokseris Mairis Briedis.

"Gacho, man parādīja fragmentus no seriāla, kur Tu mēģināji mācīt citus, kā pareizi dzīvot, bet tagad uzbrūc cilvēkam sitot ar kulaku pa seju dēļ kaut kāda žesta? Cik zinu ar boksu nodarbojies vairāk kā 10 gadus, boksa zināšanas var pielietot aizstāvot savu dzīvību un veselību!" pamāca M. Briedis.

Kristaps: Kad šķita, ka zemāk krist vairs nevar, Mairis pieklauvēja no apakšas

Raitis: Mairi, tu te iesaistījies tikai tāpēc, lai aizstāvētu krievu, vai ne?

Inese: Gribas uz šo video atbildēt ar vārdiem no Gačo, bet atbilstošiem Mairim:” Liekas, ka esmu tepat, blakus tepat, bet tik tālu, tālu, tālu, tālu..

Visi suņi: Mairi,tu biji tautas varonis,līdz uzzināji, kas ir internets

Egu: Par boksu piekrītu, bet par patriotismu gan Tev vajadzēju paklusēt, Mairi!

Jānis: Vate aizstāv savējos

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas