Sievietei Ķegumā pastaiga ar suni izvēršas murgā

tautaruna.lv 16.septembris 2023, 1:00
 
Ilustratīvs attēls / Ģirts Ozoliņš/F64
Ķegumā nepatīkamā situācijā nokļuva sieviete kopā ar savu četrkājaino mīluli. Suni bez pamatota iemesla uz ielas aizskāra divi vīrieši un kopš tā brīža dzīvnieks kļuvis pavisam bailīgs, vēsta “Degpunktā”.

Elvja mamma kopā ar savu četrus gadus veco Vesthailendas balto terjeru devās ikdienas pastaigā pa Ķegumu un pie pasta ievēroja divus iereibušus vīriešus. Sieviete suni pievilka tuvāk sev klāt, lai mierīgi paietu svešiniekiem garām, nemaz neaizdomājoties, kas sekos tālāk.

Elvis, kurš dalās ar mammas nepatīkamo pieredzi, stāsta, ka viens latvietis pienāca klāt, prasīja, kā viņai klājas. Tikmēr ukrainis pienāca klāt, paņēma suni aiz kakla siksnas un viņa izkrita no tās. Mēģināja celt vēl, suns pretojās, mamma pieskrēja klāt, paķēra suni, taču, kad atgriezās, viņu vairs nebija notikuma vietā.

To, kāda bija vīriešu motivācija, tā arī suņa saimniece nesaprata. Lai brīdinātu vietējos, notikušā apraksts tika publicēts sociālajā platformā “Facebook”.

Nākamajā dienā Elvim kāds Ķeguma iedzīvotājs atsūtīja abu uzbrucēju fotogrāfiju.

Viņš stāsta, ka viens no viņiem bija sācis komentēt ierakstu, norādot, ka neplānoja suni zagt. Uz jautājumu, kādi bija vīrieša plāni, viņš atbildēja, ka tā neesot viņa darīšana. Elvis pieļauj, - vai nu tie bija varmākas jeb arī vēlējās šķirnes suni pārdot, lai viegli nopelnītu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas