Ansis Klintsons neizpratnē: skolēniem nav laika nomazgāties?

tautaruna.lv 16.septembris 2023, 20:30
 
pixabay.com
Par sporta nodarbību lietderību un jauniešu izvairīšanos no sportošanas skolā ir bieži rakstīts. Viens no iemesliem, kāpēc skolēni nevēlas doties uz sporta stundām, ir higiēnas jautājums. Ne visās skolās ir iespēja pēc sportošanas ieiet dušā, turklāt šai procedūrai nav ieplānots laiks.

Par zināmo problemātiku mikroblogošanas vietnē raksta arī Ansis Klintsons: "Par cepieniem - izrādās pēc sporta( fiziskās kultūras) nodarbībām/stundām nav ierēķināts laiks lai skolēni nomazgātos. NAV. Nav laika. Vai šo būtu ārkārtīgi grūti atrisināt?"

Komentētāji raksta: "Tāpēc sasvīdušām drēbēm brauc mājās sabiedriskajā transportā.Nedēļu atpakaļ gadījās braukt kopā ar 6-7 krievu jauniešiem uz 16- 17 gadiem,stāvēja tas bars vidū un vaņoja pēc sviedriem visapkārt gaiss.Bija nepatīkami,varbūt nemaina drēbes,varbūt nemazgājas? Kur tā var smirdēt?"

"Nesaku, ka attaisnojoši, bet tad šis ir jāplāno katrā starpbrīdī, jo katra stunda kādam ir arī sporta stunda. Skolas diena būs krietni garāka. Lielām skolām jābūvē daudz vairāk dušas telpas, jo sporta stundas ir vairākām klasēm vienlaikus. Ūdens rēķins, kārtība ir risināmi."

"Sportam jābūt divām akadēmiskām stundām pēc kārtas, jo ir jāpagūst pārģērbties, noklausīties instruktāžu, iesildīties, sportot, atsildīties, pēc tam nomazgāties un apģērbties."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas