Pāris iesūdz tiesā lidsabiedrību par nepatīkamu lidojumu; iemesls ļoti interesants

tautaruna.lv 16.septembris 2023, 21:30
 
pexels.com
Garie lidojumi nekad nav viegli, taču, ja nākas saskarties ar negadītu diskomfortu 13 stundu garumā, ilgais ceļš var šķist ļoti mokošs. Kāds pāris šādā situācija iesūdzējis lidsabiedrību tiesā, vēsta "Daily Star".

Bieži vien diskomfortu lidmašīnā var sagādāt neērti sēdekļi, skaļi pasažieri vai rupja apkalpe. Tomēr par lielu pārsteigumu šis nav Džilas un Vorena gadījums.

Pāris bija devies ceļā no Parīzes uz Singapūru ar lidsabiedrību "Singapore Airlines". Ceļš līdz galamērķim bija ilgs, veselas 13 stundas.

Šīs 13 stundas īpaši mokošas padarīja kāds suns.

Pāris lidmašīnā sēdēja pavisam netālu cilvēka, kuram līdzi salonā bija emocionāla atbalsta suns. Kā izrādās, tad suns teju visu gaisā pavadīto laiku nav uzvedies priekšzīmīgi. Viņš ir šņācis uz Džilu un Vorenu, kā arī regulāri palaidis gāzes.

Kā min sašutušais pāris, tad visu lidojumu viņiem nācies aizvadīt nepatīkamā smakā. Tieši tas ir iemesls tam, kāpēc viņi tiesā iesūdzējuši lidsabiedrību.

Šobrīd pāris no lidsabiedrības ir saņēmi ceļojuma kuponu 95 britu mārciņu vērtībā. Viņi nav apmierināti ar šāda veida kompensāciju, jo uzskata, ka neērtības lidojuma laikā ir bijušas tik lielas, ka viņi būtu pelnījuši kaut ko vairāk.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas