"Dīvaini," Reiniks aizdomājas par Levita pēdējā laika aktivitātēm

tautaruna.lv 25.jūnijs 2023, 19:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Valsts prezidents Egils Levits pēc prezidenta pilnvaru beigām plāno piedalīties starptautiskos forumos kā eksperts, to viņš atzina intervijā Latvijas Televīzijai.

Levits esot saņēmis daudzus piedāvājumus, kurus vērtēšot pēc 8.jūlija, kad beidzas viņa pilnvaru termiņš. Viņš aicināts izteikt savu viedokli dažādos starptautiskos forumos kā eksperts un kā bijušais valsts galva, un to arī labprāt darīšot.

Viņa pirmais šāds brauciens būšot tūlīt pēc pilnvaru beigām uz Ņujorku, uz Pasaules tiesību kongresu.

Levitam esot arī atlikti vairāki zinātniski akadēmiski projekti, kuriem viņš prezidentūras četros gadus nav varējis pieķerties, bet tagad to darīšot.

Kā ziņots, Levita amata pilnvaras beigsies 8.jūlijā, kad svinīgo zvērestu dos un Valsts prezidenta amatā stāsies "Jaunās vienotības" virzītais ilggadējais ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs.

Dziedātājs Lauris Reiniks uzskata, ka līdz ar prezidenta pilnvaru beigu termiņa tuvošanos E. Levits izsakās konkrētāk un saprotamāk.

"Es varbūt kļūdos, bet šajās divās dienās mūsu Prezidents publiski ir runājis vairāk un konkrētāk nekā visā prezidentūras laikā. Varēja arī agrāk to darīt. Dīvaini," raksta mūziķis.

Jānis: Prātā nāk Remarka: "Cik maz mēs varam pateikt par sievietēm, kad esam laimīgi... Un cik daudz, kad tas tā nav." Ja Levits būtu ievēlēts uz otro termiņu, gan jau turpinātu izlikties, ka ar valdības darbu viss ir ok. Tagad liekas tāda atraidītā vīrieša taktika.

Grc: Jā, šodien uz atvadām cienījami uzrūca. Pilnīgi vai žēl, ka izniekoja 4 gadus. Iespējas un potenciāls bija. Iespējams, kļūdījās ar komandas izvēli.

Kristīne: Viņš vnk tagad izmet visu to, ko bija paredzēts izstiept pa nākamajiem 4 gadiem.

Paulis: Juristi un filozofi nav runātāji, jo nosaīsina līdz jēdzieniem. Tas arī viss, kas Levitam pietrūka. Nu piemēram, " Klimata izmaiņas ir cilvēces lielākais izaicinājums nākotnē " labāk būtu" Cik atsaldētam jābūt, lai nejustu, ka d...ā visi gadalaiki ". so long

Raitis: Kad nav ko zaudēt, tad jau var.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:55

Jaunākās diskusijas