Putekļi, norobežojumi; Mūrniece parāda, kā tagad izskatās viesnīca Roma

tautaruna.lv 25.jūnijs 2023, 5:30
 
F64
Uzņēmēja Linda Mūrniece un bijusī viesnīcas Roma vadītāja sociālajā tīklā Facebook dalījusies ar foto no viesnīcas iekšpuses. "Putekļi, norobežojumi, strādnieki," tā viņa raksturo viesnīcā notiekošo.

Kā atklāj Mūrniece, viesnīcā notiek remontdarbi - rezerves kāpņu izbūve.

Aprakstot pirmajā foto redzamo, Mūrniece pauž: "Pirmā - no septītā stāva kādreiz slavenā Otto Švarca restorāna, kur nojaukta daļa telpas, lai izbūvētu komunikācijas. Apmēram tā izskatās katrā stāvā. Putekļi, norobežojumi, strādnieki. Tas noteikti ir labāk nekā trīs gadus nīkuļojoša ēka.

Kas notiek? Pagaidām tikai rezerves kāpņu izbūve, bet ļoti ceru, ka īpašnieki sasparosies kam lielākam un pēc laika mūsu brīnišķīgās Romas telpās atkal būs dzīvība un smiekli. "

Iepriekš vēstījām, ka Mūrniece atklāja, cik milzīgs parādu jūgs Covid-19 laikā bija izveidojies viņas vadītajai viesnīcai.

Tāpat vēstījām, ka Mūrniece atvadījusies no vadītās viesnīcas "Hotel Roma" uz visiem laikiem.

""Hotel ROMA" karogu noņēmām kopā. Mana otrā ģimene un draugi. Pirms vairākiem gadiem to biju solījusi. Dienā, kad sapratīšu - durvis ir jāaizver, lai dotos tālāk, mēs atkal būsim kopā, " vietnē Facebook ar ierakstu dalījusies Linda Mūrniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:10

Jaunākās diskusijas