"Tas ir sveiciens rīdziniekiem Līgo svētkos?" cilvēki nikni par redzēto skatu Ķengaragā

tautaruna.lv 25.jūnijs 2023, 15:30
 
Pixabay
Rīgas putekļainajās ielās zāļās oāzes ir kā veldze acīm un dvēselei. Taču ja pat tās tiek pamatīgi papostītas, cilvēki ir nikni.

"Tas ir Mājokļu un Vides departaments, RNP iecirknis "Daugava" vai individuālu sētnieku gara lidojums?

Pilsētas vides apsaimniekošanā aizvien vairāk parādās totāls "smadzeņu neesamības" faktors. Nepietiek, ka tiek imitēta pļaušana, dzenājot putekļus pa izkaltušo zāli, zemes nokasīšana zem kokiem līdz kailām saknēm, tagad vēl pilnā plaukumā ziedoši filadelfu krūmi tiek pārvērsti par lidojošu raganu zaru slotām. Šeit konkrēti runa par Ķengaragu. Tas ir sveiciens rīdziniekiem Līgo svētkos?!?" pikta ir Līga.

Ingrīda: Tieši ar šādu nejēdzību mēĝināju cīnīties pagājušajā vasarā Jelgavā,kad pie mūsu mājas nocirta ziedošus jasmīnkrūmus.Diemžēl,Jelgavas Domē strādā tikai nekaunīgi birokrāti,kas piesedz un atbalsta nama apsaimniekotājus Nebruk.Nožēlojami!

Dmitrijs: Briesmīgi! Arī putni tak tajos krūmos var ligzdot!!! Tagad tieši mazuļu laiks...

Ieva: Debilisma kalngals! Kāda vispār tam varbūt motivācija? Nevienam netraucē! Vai tā maz vispār var iet un kaut ko zāģēt svešā teritorijā? Pat ja tā ir mājas teritorija, nevis Rīgas pašvaldības vai nav jāsavāc parakstu vairākums?

Facebook

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas