"Viņš ir slims"; cietumā esošais aktieris Jefremovs grib karot Ukrainā

tautaruna.lv 25.jūnijs 2023, 1:30
 
Tass/Scanpix/LETA
58 gadus vecais Krievijas aktieris Mihails Jefremovs jau vairāk nekā divus gadus izcieš sodu kolonijā par avāriju ar letālu iznākumu. Tajā pašā laikā, pēc viņa drauga Ivana Ohlobistina vārdiem, krievu aktieris bija gatavs doties karot uz Ukrainu, lai varētu samazināt soda termiņu.

Kā zināms, populārais krievu aktieris Mihails Jefremovs izcieš astoņu gadu cietumsodu par avāriju. Aktieri būtu jāatbrīvo tikai 2027. gadā, tomēr viņš cer uz nosacītu atbrīvošanu. Gada sākumā viņš iesniedza lūgumu mainīt spriedumu uz piespiedu darbu, taču pats to atsauca.

Tagad kļuvis zināms, ka, lai samazinātu soda termiņu, Jefremovs, kurš savulaik pieturējās pie opozīcijas uzskatiem, pat bijis gatavs iesaistīties karā Ukrainā. Bet šī iecere tika noraidīta. To intervijā Youtube projektam Metametrica norādīja Jefremova draugs, kas ir Vladimira Putina režīma aizstāvis un propagandists, Ivans Ohlobistins.

"Viņš gribēja, bet viņu nepaņēma. Viņš ir slims, vecs vīrietis. Ar tādu traģēdiju. Salauzts, pārlauzts. Lai Dievs dod, viņš varētu atgriezties uz skatuves un sākt iestudēt izrādes, jo viņš ir patiešām izcils aktieris un režisors. Viņš patiešām ir ļoti labs cilvēks, bet tā notiek ... ”- sacīja Ohlobistins.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas