Kafejnīcas rīcība līdz saviļnojuma asarām aizkustina vīrieti un viņa ģimeni

tautaruna.lv 25.jūnijs 2023, 14:30
 
Pixabay
"Šodien atgadījās kas tāds, kas man lika apraudāties no neaprakstāmas nesavtības un lielas labsirdības. Šis vēl ilgi kavēsies sirdī un mudinās darīt ko līdzīgu!" savu stāstu "Facebook" iesāk Jānis.
Stāsts ir šāds: mūsu mammai jau kādu laiku atpakaļ tika diagnosticēts krūts audzējs, kas tika izoperēts. Šodien bija kārtējā nomokošā ķīmijas terapija, pēc kuras nolēmu mammu palutināt pusdienās ar ko garšīgu. Izvēlējos jauku kafejnīcu "Titurgas Stāsti".
Taču, kad pienāca laiks apmaksāt rēķinu, tas bija 0,00€. Varbūt mammas nogurušais skats, apbintētā roka un matu trūkums bija par pamatu šai nenovērtējami cēlajai rīcībai, to gan nemācēšu teikt. Bet to, ka tas mūs visus bērnus un mammu saviļņoja un noveda līdz prieka asarām, varu apstiprināt!
Vārdiem neaprakstāms MILZU paldies "Titurgas Stāsti" par šo labestību un iedvesmu Jūsu labsirdību turpināt!" pateicīgs ir Jānis.
Neliels cēls žests var radīt ļoti lielu pozitīvu efektu - ar ierakstu dalījušies vairāk kā 2500 soctīkla lietotāji, vēlot veselību mammai un izsakot pateicību kafejnīcai.

Facebook

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:47

Jaunākās diskusijas