Agešins krasi maina profesiju; cilvēku reakcija internetā: "Kas tas par cirku?"

tautaruna.lv 25.jūnijs 2023, 13:30
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
Bijušais Saeimu deputāts Valērijs Agešins, kurš, "Saskaņai" nepārvarot 5% barjeru, nekļuva vēlreiz par Saeimas deputātu, savā "Facebook" lapā paziņojis, ka pieņemts svarīgs lēmums – jaunajā mācību gadā viņš strādāšot Liepājas 7. vidusskolā par vēstures un sociālo zinātņu pasniedzēju 8. – 12. klasēs.

"Šodien pieņēmu svarīgu lēmumu - jaunajā mācību gadā strādāšu Liepājas 7. vidusskolā par vēstures un sociālo zinātņu pasniedzēju 8.-12. klasēs. Tas ir skolas administrācijas konstruktīvs piedāvājums un mans pārdomāts lēmums. Nepieciešamās zināšanas un kvalifikācija ir. Ceru, ka visas ieinteresētās puses paliks apmierinātas un mums viss izdosies!" raksta V. Agešins.

Pie "Facebook" ieraksta cilvēko komentāros apsveic ar jauno arodu un vēl veiksmi jaunajā darbā.

Tiesa, portālu, kur ziņa publicēta, komentāri nav tik vēlīgi.

Par saskaņieti: Cerams, ka vēstures stundās pastāstīs patiesību par okupāciju un okupantiem un viņu atliekām , to izdarībām mūsu valstī?

Jeblonskis: Kuru vēsturi viņš pasniegs?

Joks: Stāstīs vatņiku bērniem, ka viņu vectēvi šo zemi glābuši un atbrīvojuši nevis okupējuši un par to viņiem pienākas mūžīga pateicība no vietējiem aborigēniem.

Mm: Sāks skolēnus aģitēt savā krievu partijā. Skatāties, kā krievi strādā uz savu elektorātu Latvijas pārņemšanā. Klusi un prātīgi iekaro to! Un tad maina kažoku ātri uz otru pusi un ir galvenie pārkrievotāji un Kremļa līdzskrējēji! Vai tādam, kas balsoja pret latviešu valodu, bet par krievu valodu, būtu jāstrādā skolā?

Kristjans: Kas tas par cirku? Zinot šitā tēla uzskatus, varu iedomāties, kādu "vēsturi" viņš pasniegs jauniešiem. Pēc tādiem "pasniedzējiem" ir neiespējami pat diskutēt ar viņiem. "Mi vas kupiļi", mj vas osvobodiļi" vi sami prosilisj v sssr" " mi vam prinesli kuļturu".....

Liepājnieks: Krievu okupants ir un paliek krievu okupants , ko viņš var iemācīt . Varbūt saviem krieviem labdēēn pateikt . Kāda tur kompetence no tāda moskovijas pārstāvja var būt .

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas