Princi Hariju neielūdz uz karaļnama nozīmīgākajiem svētkiem

tautaruna.lv 18.jūnijs 2023, 15:07
 
EMPICS Entertainment/Scanpix/LETA
Pēc karalienes Elizabetes II nāves tradīciju divas reizes svinēt dzimšanas dienu mantojis viņas dēls, tagad valdošais Lielbritānijas karalis Čārlzs. Pagājušā gada novembrī Čārlzam apritēja 74 gadi, un tagad ir plānots oficiāli atzīmēt šo datumu - Trooping the Color parādē, kas ir viens no karaliskās ģimenes mīļākajiem un nozīmīgākajiem svētkiem.

Saskaņā ar iedibināto tradīciju šajā dienā Elizabete II izgāja uz Bekingemas pils balkona, bet viņai apkārt bija visa viņas ģimene - bērni, mazbērni un mazmazbērni. To neizjauca pat skandalozā atsvešināšanās no prinča Harija un Meganas Mārklas. Karaliene vairākkārt ir teikusi, ka neatkarīgi no tā, viņi "vienmēr būs ļoti mīļi ģimenes locekļi". Un Bekingemas pils amatpersonas uzsvēra, ka arī turpmāk viņi tiks aicināti uz ģimenes pasākumiem. Taču šķiet, ka Čārlzam ir citi plāni.

Daily Mail avoti apliecina, ka Harijs vēl nav saņēmis uzaicinājumu uz Trooping the Color viena vienkārša iemesla dēļ - viņa ierašanās svarīgos karaliskajos svētkos nav vēlama.

Harijam šī parāde būs pirmā, kurā viņš nepiedalīsies. Miljoniem karaliskās ģimenes fanu tas ir nopietns iemesls pārdomāt, vai karaliskās ģimenes atkalapvienošanās vispār ir iespējama.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:30

Jaunākās diskusijas