Populārs komiķis saņēmis nopietnus nāves draudus

tautaruna.lv 18.jūnijs 2023, 15:50
 
PA/Scanpix/Leta
Slavai un popularitātei ir daudz plusu un ieguvumu, taču tai pat laikā tai ir arī sava ēnas puse. Par to kārtējo reizi pārliecinājies britu komiķis un aktieris Rikijs Džervaiss, vēsta "The Sun".

Šobrīd komiķis devies Armagedona turnejā pa Lielbritāniju. Viņš savus atbalstītājus un fanus stāvizrādē izklaidē ar dažādiem jokiem.

Pateicoties tam, ka kāpjot uz skatuves un stāstos jokus, viņš piemin dažādas jūtīgas tēmas, kas var aizskart citus, komiķis ir saņēmis nāves draudus.

Komiķis stāvizrāžu laikā pieskaras tēmām, kas skar Dievu, Ādolfu Hitleru un dažādas kultūras. Kā izrādās, tad daļa draudu, kas adresēti komiķa virzienā, tiek pamatoti ar izteiktajām replikām par LGBTQ+ kopienu.

Komiķis regulāri saņemot vēstules, kurās viņam tiek draudēts. Šobrīd Rikijs Džervaiss ir satraucies, ka kāds uz skatuves viņu varētu nošaut. Tādēļ viņš ir ievērojami palielinājis drošības darbinieku skaitu, kā arī veicamos pasākumus pirms stāvizrādēm, lai pārliecinātos, ka netiek apdraudēta viņa dzīvība.

Rikijs Dens Žervais ir angļu komiķis, aktieris, rakstnieks un režisors. Viņš ir līdzradījis, rakstījis un spēlējis britu televīzijas komēdijas "The Office", "Extras", "An Idiot Abroad" un "Life's Too Short".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas