Ralfa Rubeņa meita atklāj aizkulises par pašmāju grupu "Tranzīts"

tautaruna.lv 18.jūnijs 2023, 16:10
 
Pixabay.com
Viena no leģendārākajām Latvijas grupām, visnotaļ, ir "Tranzīts". Dažādas paaudzes vairākās desmitgadēs ir uzaugušas pie Ralfa Rubeņa dziesmām.

Solista meita Patrīcija Rubene savā "Instagram" dalās ar atmiņām no bērnības:

Ar šo grupu es esmu uzaugusi. Uzaugusi uz skatuves. Vēlie vakari tēta ierakstu studijā, kur viņš domā dziesmu tekstus, raksta bekvokālu, producē savu mūziku, kamēr es taisu, 5 gadu vecumā, mākslas darbus ar saviem flomasteriem uz papīra. Agrie rīti, kad tētim ir svarīgi. Viņš pamodina visu ģimeni, lai mēs būtu pirmie, kas dzird viņa sniegumu un izsaka savu sajūtu, redzējumu. Pat brīžos, kad peļu miedziņš actiņās un saritinājušies segās - cītīgi klausījāmies.

Ralfa Rubeņa meita ir viena no dejotājām grupā, kas uzsver, ka lepojas būt viena no komandas.

8 albumi, Muzikālā banka, Gada video ieraksts mūzikā, TV šovs "Zvaigžņu lietus", Gada vērtīgākā dziesma, tā laika mūzikas grandu saiets Mežaparka estrāde un citviet Latvijā. Man ir patiess prieks par tēti un kolēģiem, ka viņu daiļrade cauri gadu gadiem ir tik ļoti mīlēta. Manuprāt, grupa "Tranzīts" ir leģendāra. Saki, ko vēlies, tas ir fakts. Viena dziesma "Es nevaru būt balts” spēj sasniegt tik lielu rezonansi un auditoriju, ka pat šobrīd jaunā paaudze, kuru vecāki, vecvecāki uzauga ar šo grupu, ir lietas kursā par to. Es ļoti lepojos un man ir prieks būt daļai no šīs komandas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:40

Jaunākās diskusijas