Pensionārs no Siguldas nepamana, ka laimējis lielu naudu

tautaruna.lv 18.jūnijs 2023, 18:41
 
Vladislavs Proškins/F64
Simtgades loterijas biļete ar 10 000 eiro laimestu iepriecinājusi 64 gadus vecu Pēteri no Siguldas, vēsta "latloto.lv".

“Veiksmīgajā dienā jutu patīkamu saviļņojumu un iedomājos, ka varētu izmēģināt veiksmi momentloterijā. Devos uz degvielas uzpildes staciju, kur tradicionāli iegādājos loterijas biļetes,” stāsta kungs, “ienākot DUS, uzreiz pamanīju skaisto Simtgades loterijas biļeti, kuru rotāja S. Caunes gleznojums Rīts ostā. Uzreiz atmiņā atausa darba dienas ostā, kad ar roku varēju sasniegt jahtas un kuģus, sagaidīt saullēktus un saulrietus. Nebija divu domu, kuru loteriju izvēlēties, protams, Simtgadi.”

“Iegādāto Simtgades loterijas biļeti uzreiz nokasīju automašīnā, redzu, ka tukša un noliku to malā. Pēc divām dienām vedu mazmeitu uz nodarbību, un nācās uzgaidīt viņu mašīnā. Nolēmu, ka ir laiks nedaudz sakārtot auto, atradu Simtgades loterijas biļeti, aši uzmetu skatienu un ieraudzīju, ka ir sakritis simbols grils un zem tā ir 10 000 eiro laimests.”

Laimētājs bijis sajūsmā, priecīgi zvanījis sievai, lai pastāstītu par savu veiksmi. “Mani laimīgie cipari ir 7 un 39, tāpēc es izvēlējos septīto loterijas biļeti no augšas, iespējams, tas man palīdzēja laimēt,” ar smaidu atklāj laimētājs.

Laimestu tērēšot mājokļa labiekārtošanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:36

Jaunākās diskusijas