Antra Stafecka Niedra krīt sociālo tīklu nežēlastībā, aizstāvot Agritas Bindres suņa skandālu

tautaruna.lv 18.jūnijs 2023, 5:30
 
F64
Pašmāju dziedātāja Antra Stafecka Niedra aicina sociālajā vidē uzņemties atbildību un sākt virzīt cieņpilnu uzvedību.

NRA jau rakstīja, ka lielu sabiedrības rezonansi izraisīja redzētie kadri raidījumā "Ģimene burkā", kur Agrita Bindre savu ģimenes mīluli atstāja pie ķēdes. Pēc redzētā sižeta un konstatētajiem labturības pārkāpumiem, mājdzīvnieks tika izņemts no attiecīgās dzīvesvietas un nogādāts Jelgavas dzīvnieku biedrības "Ķepa-ķepā" drošajās mājas.

Zināms, ka kanāls 360TV 5. jūnijā paziņoja par sadarbības pārtraukšanu ar Agritu Bindri un viņas ģimeni.

Mūziķei Antrai Stafeckai arī ir kas sakāms šajā sakarā:

Diemžēl mans kārtējais rīts ir ar smagām pārdomām. Sociālā vide sen jau ir devusi atļauju cilvēkiem kļūt tik ļauniem, slēpjoties zem it kā labiem mērķiem. Paliek bail. Mēs dzīvojam sabiedrībā, kurā nav robežu. Un nez kāpēc par to atbildību uzņemties nevienu nemāca. Komentētāji, mūsu sabiedrības daļa, pirmkārt, jūs ļoti "pamācoši" ar draudiem, ļauna vēlējumiem, apsaukāšanos zemākajā līmenī māciet kā runāt, mīlēt, izskatīties, audzināt bērnus vai rūpēties par mājdzīvnieku? Otrkārt, jūs rādiet piemēru mūsu jaunajai paaudzei kā uzņemties atbildību par sarunāto vai izdarīto? Treškārt, vai savus pretīgos komentārus uzskatiet par savu viedokli, kuru drīkstat izteikt, jo jums ir tādas tiesības?
Zem viedokļa publicēšanas "Facebook" neizpaliek sekotāju domas:
Jogita: "Interesanti gan, jūs atbalstat vardarbību pret dzīvniekiem? Kā tad darbiniecei vajadzēja runāt, dzīvnieks knapi palika dzīvs."
Anta: "99% no tiem, kas vemj žulti sociālajos tīklos, nepietiek drosmes pateikt vienu vārdu tiešā dialogā. Viņu "drosme" un "viedoklis" ir tikai virtuāli! Pažēlosim viņus. Ne jau aiz labas dzīves visas šīs mieles!"
Fēlikss: "Tā ir cīņa ar vējdzirnavām. Tu esi pārāk foršs cilvēks, lai domātu par šo. Atlaid."
Valda: "Antriņ,tikai pozitīvas emocijas!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:06

Jaunākās diskusijas