Rīdzinieku ceļojums uz Parīzi izvēršas murgā

tautaruna.lv 18.jūnijs 2023, 12:47
 
F64
Rīdzinieka Reiņa draudzene vēlējusies mīļoto iepriecināt Valentīndienā, tāpēc sagatavojusi pārsteigumu – ceļojumu uz romantisko Parīzi. Šoreiz nolēmusi uzticēties tūroperatoram, vēsta raidījums "Bez Tabu".
Ierodoties tūroperatora piedāvātajā viesnīcā, tālākais vairs nesekojis kā romantiskās filmās, vienā acumirklī prieks pazudis - pāris ieraudzījis, kādos apstākļos būs jānakšņo.

Istabiņa nelīdzinājusies tai, kuru ceļotāji bija redzējuši bildēs. Reinis apraksta, ka sienas un griesti izskatījušies tā it kā kāds būtu pa tiem staigājis ar kurpēm, tāpat gultā bijuši netīri palagi.

Par negaidīto pārsteigumu Reinis ziņojis tūrfirmai, taču nesaņēmis cerēto palīdzību. Viņš nolēmis pats meklēt jaunu vietu, kur nakšņot. Atgriežoties mājās, pāris vēlējies saņemt naudu par viesnīcu, kur tā arī neuzturējās ilgāk par pāris minūtēm.

Tūrfirmas pārstāve gan Reinim paziņojusi, ka varot atmaksāt vien nepilnus 300 eiro. Viņš gan noskaidrojis, ka par viesnīcu samaksājuši 500 eiro.

Reinis pēc ceļojuma internetā ieraudzījis vairums sūdzību par konkrēto aģentūru.

Veronika Grīnvalde, SIA “Antario” pārstāve, skaidro:

"Kad mēs saņēmām zvanu no klienta par to, ka viesnīca neatbilst viņa vēlmēm, mūsu uzņēmuma darbinieks mēģināja risināt šo situāciju, bet nesagaidot atbildi, klients paziņoja, ka viņš atsakās tur izmitināties. Konkrētajai viesnīcai bija visas tiesības neatmaksāt nekādu kompensāciju un piemērot līgumsodu 100% apmērā, jo tas bija klienta personīgs lēmums doties citur. To, ka viesnīca piekrita atmaksāt 274.20 eiro ir viesnīcas laba griba. SIA “Antario” nav atbildīga par viesnīcas kvalitāti."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:05

Jaunākās diskusijas