"Tas būtu atvieglojums"; Pīlēna sieva par vīra neievēlēšanu prezidenta amatā

tautaruna.lv 31.maijs 2023, 7:00
 
F64
Viens no prezidenta amata kandidātiem Uldis Pīlēns ar sievu Ilzi, ar kuru kopā ir jau 16 gadus, Jura Vaidakova materiālā "Par mums var teikt, ka esam viens vesels!" izdevumā "Kas Jauns" atbild uz jautājumu, kas būs gadījumā, ja Pīlēnu neievēlēs par Latvijas prezidentu.
Kā atklāj Ilze, cilvēciskā ziņā šāds vēlēšanu rezultāts zināmā mērā būtu atvieglojums, jo tādā gadījumā varētu saglabāt savu līdzšinējo dzīvi un turpināt iesāktos projektus, piemēram, pirms vairākiem gadiem Vecpiebalgas novadā nopirktās brāļu Kaudzīšu skolas atjaunošanu.

"Uldis nevarētu sev pārmest, ka sēdējis malā un nav mēģinājis. Zinot, cik viņam patiešām rūp Latvija, cik lielu atbildību pret mūsu zemi viņš jūt, viņam šis solis ir ļoti svarīgs. Mums, tāpat kā visai mūsu tautai, tik ļoti gribas, lai Latvijai būtu labs prezidents," saka Ilze, piebilstot, ka turēs īkšķus, lai tāds tiktu ievēlēts, neatkarīgi no tā, vai tas būs vai nebūs viņas vīrs.

Sievas teiktajam piekrīt arī pats Pīlēns, sakot, ka piedāvājis savu kandidatūru, lai būtu sacensība par Latvijai vislabāko prezidentu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:38

Jaunākās diskusijas